Security Essen 2018- kiváló termékek, maximális kikapcsolódás

A nyár mindenki számára az utazás, kirándulás, nyaralás ideje, hisz ilyenkor kedvez legjobban az időjárás, s remek tervek valósulhatnak meg. Nem csak nyár tartogat ám érdekes programokat, eseményeket, hisz a fesztiválok pörgős éjszakái után, az ősz beköszöntével is nagyszerű programokon vehetünk részt. Az egyik ilyen program egy a közeljövőben megrendezésre kerülő németországi kiállítás, melyen főként biztonsági rendszereket és ehhez hasonló termékeket mutatnak be.

A Security Essen 2018 Európa egyik legnagyobb és legismertebb kiállítása, melyen idén hazánk egyik híres GSM mobiltechnológiákon alapuló innovatív termékeket gyártó cég, a Tell Software Hungaria is részt vesz. Kétség sem fér hozzá, hogy ezen a kiállításon a TELL-nek is helye van, hiszen Oroszországban már két alkalommal is kiváló sikereknek örvendhetett az IFSEC, Securika Moscow konferenciáján, így minden bizonnyal az európai kiállításon is megállja a helyét és hamar kedveltté válik. Minél több helyen megismerik, annál nagyobb eséllyel érkeznek majd külföldi vevők, ügyfelek, akik szívesen kötnének szerződést a céggel.

Security Essen 2018

Security Essen 2018

A németországi kiállításon a cégek saját tervezésű standokat állítanak fel, ahol bemutatják termékeiket, szolgáltatásaikat. A TELL standját meglátogató személyek érdekes tevékenységeken vehetnek részt, kisfilmeket tekinthetnek meg, melyek a cég munkásságát mutatják be, és választ kaphatnak kérdéseikre is.

Ha ön is szeretne részt venni ezen a kiállításon, megteheti ezt szeptember 25 és 27-e között. A kiállításon való részvétel reggel 9 órától délután 18 óráig lehetséges. Mindenképp keresse meg a TELL standját is, melyet a helyszínen lévő 7-es teremben, a 7D36-os szám alatt talál meg.