Saunier duval a NetKazán oldalán

A Saunier Duval Renova Electric 6 kW-os elektromos kazán költséghatékony és szuper megoldás lehet ha nincs vezetékes gázellátás, és  ha kis méretű területet szeretne fűteni vele. A Renova kazánok közvetett módon tárolhatók a melegvíz készítéséhez. Ha tőlünk rendel Saunier Duval kazánokat, akkor garanciát vállalunk minden egyes darabra ezért megéri hozzánk fordulni.

Saunier Duval a NetKazán oldalán elérhető méghozzá igen kedvezményes áron, ezért keressen fel minket bátran, és nálunk csak néhány kattintásba kerül majd a rendelés, ráadásul teljesen ingyenes kiszállítást biztosítunk minden kedves vásárlónak. A Saunier Duval Renova Electric 6 K Villamos Kazán kisebb házak, üzletek, nyaralók, hétvégi házak esetében ajánlott. A készülék beruházási költsége végtelenül alacsony, mert nem szükséges gáz- és kéményrendszer kiépítése. Így a közvetett költségek is csökkennek, hiszen nincs szükség gáztervre vagy kéményseprő engedélyre. A Saunier Duval Renova Electric 6K elektromos kazán nem igényel karbantartást minden évben. E tekintetben a működési költségek alacsonyabbak.

Saunier Duval

Saunier Duval

Olyan berendezésekhez ajánljuk, ahol a kéményrendszer nem működik megfelelően, vagy nem áll rendelkezésre, vagy ahol gázvezető rendszert nem lehet felépíteni, esetleg szezonális használatra. A Saunier Duval Renova Electric 6 nem gyárt égésterméket, így a szén-monoxid mérgezés teljesen kizárt. Közvetett fűtési rekesz csatlakoztatható. A készülék fagyvédelmi funkcióval is rendelkezik többek között. A távműködtetés is lehetséges, valamint a működése is igen csendes.  Ha még ennél is több információt és részletet tudna meg mindenképpen keresse fel weboldalunkat és itt az árainkat is megtekinteti majd a garancia részletei mellett. Kérdések felmerülésével forduljon odaadó ügyfélszolgálatunkhoz.