Reptéri parkoló nagyon jó áron

Reptéri parkolónk fedett és 0-24 órás védelem alatt áll, tehát ha minket választ, akkor autóját a kegyetlen időjárási körülményektől sem kell majd félteni. Parkolónk tehát biztonságos, ezért nyugodtan bízza ránk járművét ha utazni készül. Weboldalunk könnyen kezelhető, csak meg kell adnia az indulás és a hazaérkezés dátumát, és máris foglalhat magának parkolót.

Reptéri parkoló nagyon jó áron elérhető az europaparkolo.hu weboldalon, ezért ha ön is utazásra készül, és biztonságban szeretné tudni gépjárművét, akkor érdemes lesz hozzánk fordulni. Csapatunk 1.000 ft-ért még bőröndcsomagolást is vállal, tehát ha szeretné, hogy csomagjainak se essen baja utazáskor, akkor ezt az extra szolgáltatást is érdemes lehet kihasználni. Parkolónk rendelkezik saját autókozmetikával, ráadásul mivel fedett, minden ügyfelünk autója védve lesz az esőtől és a hótól is. Parkolónk rendelkezik sérülés, illetve lopás elleni biztosítással is, emellett pedig a parkoló kulturált, barátságos és biztonságos környezetben található.

Reptéri parkoló

Reptéri parkoló

Ha esetleg kérdezni szeretne az árakról, a parkolóról, a foglalásról vagy éppen a transzferről, akkor ezt is bátran megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal az info@europaparkolo.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 600 9999 telefonszámot és csapatunk visszajelez majd minden kedves érdeklődőnek. Amennyiben többet szeretne megtudni rólunk és parkolónkról ne habozzon, keresse fel weboldalunkat az europaparkolo.hu-t, és itt rögtön foglalhat is magának parkolót. Ha biztonságos és fedett parkolót szeretne igényelni a reptéren, akkor forduljon hozzánk és csapatunk elintézi ezt önnek méghozzá a legjobb áron. Visszatérő ügyfeleinknek hálából 10%-os kedvezményt biztosítunk majd a reptéri parkolási árakra.