Remek filmek a mozikban egy laza hétvégére

Fiatal és gyönyörű (Jeune et jolie): Egy francia filmről van szó, ami tizennyolc éven aluliaknak nem ajánlott, egy igazi dráma. A film egy tizenéves lányról szól, illetve annak kettős életéről. A lány belekóstol abba, milyen prostituáltnak lenni, de nem hagyja abba, mivel vágyik az élményekre, ám erről idővel a szülei is tudomást szereznek. A kuncsaftoknak hazudik a koráról, de amikor komolyan megkérdezik tőle, hány éves valójában, elmondja, hogy csupán tizenhét.

Derült égből fasírt 2 – A második fogás (Cloudy with a Chance of Meatballs 2): Az őrült tudós, Flint Lockwood az első részben egy olyan gépet talált fel, amely az esőt képes volt étellé változtatni. Volt is ebből bonyodalom, hiszen a jó kajából is megárt a sok. A népszerű amerikai animációs film második részében viszont a főhős kis csapatával elindul, hogy megfékezze a kajaszörnyeket, amelyek úszni tanulnak, hogy így lerohanhassák a világot. Amolyan családi vígjátékról van szó.

Insidious

Insidious

Insidious – A gonosz háza: A főhősöket, Josh és Renai Lambertet, illetve családjukat rejtélyes, paranormális jelenségek rémisztik. James Wan legújabb horrorjában a már tőle megszokott ijesztgetésekkel találkozhatunk, valamint fény derül majd az igazságra is, miért történik annyi kísértetes esemény Lambertékkel. Ha szereted a borzongást, akkor érdemes ezt a filmet megnézni, tuti felpörgeti a szombat estétket.

Frances Ha: A film történetileg amolyan semmilyennek tűnik első pillantásra, de mégis magával ragadó a hangulata ennek az amerikai fekete-fehér vígjátéknak. Frances (Greta Gerwing) és Sophie (Mickey Sumner) igazi jó barátok. Az álmuk pedig, hogy az övék legyen a világ. Frances azt tervezi, hogy híres moderntáncos lesz, Sophie pedig sikeres mogul. Két igazán bájos főszereplővel ismerkedhetnek meg a nézők, akik komolytalanok, holott az ajtóban kopogtat a komoly világ.