Reiki kezelés elérhető

A reikis kezelés lényege nem a reiki gyógyítóban áll, hanem magában az energiában, tehát nem is igazán nevezhető ez kezelésnek, inkább gyógyításnak. A reiki energia képes visszaadni az ember öngyógyító képességét és lelki békéjét, ezért egyre többen fordulnak a reiki energiához azért, hogy újrakezdhessék életüket, vagy megszabaduljanak egy komoly betegségtől. A reiki tudományát akár saját maga is elsajátíthatja valamelyik tanfolyamunkon.

Reiki kezelés elérhető csakis a reikidunavarsany.hu weboldalon, tehát ha ön is ismer olyat, aki reiki kezelésre, öngyógyításra és energiára szorulna mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot, hiszen bárki beléphet a reiki klubba akinek lelki erőre van szüksége. A kezelés során a beteg szép lassan visszakapja öngyógyító képességét és harmóniáját. A reiki energia képes akár a rákos betegeken is segíteni, ezért forduljon hozzánk e-mailben, ahol meg kell adnia a beteg nevét lakhelyét, életkorát, valamint betegségét, mi pedig küldjük majd az energiát. Ha szeretné, hogy a kezelés valóban hatásos legyen, akkor havonta ismételje meg a reiki energia igénylését.

Reiki kezelés

Reiki kezelés

Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk a reiki kezelésről, annak menetéről, vagy esetleg saját maga is elsajátítaná a reiki tudományát, akkor mindenképpen vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal a reikiwagner@gmail.com e-mail címre írva, vagy tárcsázhatja akár telefonszámunkat is a +36 70 70 34 352-őt, és csapatunk visszajelez majd minden kedves érdeklődőnek. További információkat és részleteket a reiki kezelésről, a reiki energiáról, valamint a reiki tanfolyamokról a reikidunavarsany.hu weboldalon olvashat, ráadásul itt blogbejegyzéseket is találhat majd ebben a témában. Forduljon a reiki energiához ha súlyos betegségben szenved, és az energia újra harmóniába hozza majd életét és segít leküzdeni a betegséget is.