Profi stúdióbérlés, a hibátlan hangzás védnöke

Az csak természetes, hogy egy profi hanganyagot csakis a legjobb stúdióban lehet előállítani. Ha Te is keresed azt a helyet, ahol minden adott ahhoz, hogy a felvett zene minősége megfelelő legyen, kielégítse a legkomolyabb elvárásokat is, akkor a nyugodt, professzionalizmust adó, kertvárosi Nortyx Audio hangstúdió a tökéletes választás számodra. Általunk teljes körű szolgáltatásokat vehetsz igénybe a legjobb minőséget képviselő technikai berendezés mellett.

A Nortyx Audio stúdióbérlés esetében nem csak magát a helyet, hanem ezzel együtt komoly technikai szolgáltatásokat is kaphatsz. Érdemes tudni, hogy a keverést és masterelést mi például digitális és analóg eszközök egyidejű használatával végezzük el. Ennek következményeként a végeredmény nem csak digitálisan tiszta zene lesz, hanem a fülnek kellemes, az analóg eszközökre jellemző meleg hangzású hanganyag. Stúdiónkban csakis a legmagasabb követelményeknek megfelelő technikai berendezéseket használjunk a kifogástalan hangzásért.

Stúdióbérlés

Stúdióbérlés

A Nortyx Audio által adott stúdióbérlés során nem csak zenekari hangfelvételek készíthetőek, hanem film- és reklám szinkronizálás, mastering, restaurálás, digitális és analóg keverés is. Köszönhetően annak, hogy vállalkozásunk kizárólag jó minőségű mastering hardverekkel és szoftverekkel dolgozik, végleg elfeledheted az élettelen hangzást, mi prémium minőségű anyagot állítunk elő. A bérelhető hangstúdió rendszertechnikáját elismert hangmérnök segítségével alakítottuk ki, a végeredmény magáért beszél.

Ha az igényes munka a célod, ha közönséged számára kellemes hangzású zenét akarsz adni, akkor a stúdióbérlés során nem is lehet kérdéses, hogy kihez kell fordulni! A Nortyx Audio szolgáltatásairól, a profi technikai felszereltségről a bővebb információk honlapunkon várnak, avagy a http://hangstudio.hu oldalon.