Próbáld ki a hatékony öregedésgátló italt!

Az igazán hatásos öregedésgátlás bizony nem krémekkel történik, hanem úgy, ha olyan tápanyagokat juttatunk szervezetünkbe, amelyek lelassítják az öregedést, segítenek a sejteknek a megújulásban. Amerikában profi életmód-specialisták látják el a sztárokat tanácsokkal, hogy minél tovább fiatalok maradjanak. Az egyik ilyen népszerű szakértő, Kimberly Snyder, elárulta a fantasztikus zöld ital receptjét, amely most sokak kedvence.

A szakértő nemrég kiadta a könyvét, amelyben beszámol a méregtelenítés fontosságáról, de honlapján úgyszintén találhatunk nagyszerű tanácsokat. Az oldalon található a Glowing Green Smoothie receptje is, ami állítólag a leghatékonyabb fiatalító készítmény.

A turmix valóban hatásosnak tűnik, hiszen tele van növényi aminosavakkal, antioxidánsokkal. A sötétzöld levelek, illetve az egyéb szó szerinti zöldségek tápanyagai segítenek a méregtelenítésben. A turmix két napig tárolható hűtőben, de akár le is fagyasztható. Először persze érdemes egy kisebb adagot elkészíteni, ha azt tetszik, akkor készíthet nagyobb adagot.

A turmix hozzávalói: másfél csésze jéghideg víz, hat csésze spenót, öt csésze salátalevél, két szárzeller, egy alma, egy körte, egy banán, egy teáskanál friss citromlé, fél csésze friss korianderlevél, fél csésze petrezselyemzöld és egy kis jégkocka.

A nagyobb hozzávalókat össze kell vágni turmixolás előtt. Ha ezzel megvagy, akkor bátran turmixold össze az egészet. Kimberly Snyder felhívja a figyelmet arra, hogy elsőre ne igyunk többet három decinél. Ellenben, ha már hozzászokott valaki, akkor nyugodtan emelheti az adagot akár fél literre is. Persze magában ez a csoda turmix sem hozza el a fiatalságot, boldogságot, de ha megiszod, akkor nyugodt lehet a lelkiismereted, hogy valamit máris tettél a szépséged és az egészséged érdekében.