Portugália legszebb nyaralóhelyei

Ha arany színű, homokos tengerparton szeretné süttetni magát a tűző napon, és egy olyan nyaralóhelyet keres, ahol zavartalan a pihenés, a táj pedig festői, akkor érdemes szétnézni a portugál nyaralóhelyek között. Ez a kis ibériai félsziget ország Európa legszebb tengerpartjaival rendelkezik.

Az időjárás a nyári hónapokban a legjobb, de a nyári szezonon kívül is egy tökéletes nyaralást szervezhet ha tudja melyik nyaralóhely kínálja a legtöbbet. A Martinhal Beach Resort & Hotel olyan sokféle tevékenységet kínál, hogy önnek ideje sem lesz arra, hogy gyönyörködjön a tökéletesen kidekorált hotelszobában. A tevékenységek listáján ott a szörfözés, a kajakozás, a golfozás, a fitneszezés, a teniszezés, illetve a búvárkodás is. A gyerekek is találhatnak maguknak itt elfoglaltságot, hiszen lehetőség van az arcfestésre, kincskeresésre, szörftanulásra, tehát itt kicsik és nagyok egyaránt élvezhetik a nyaralást. Ha a kecses és elegáns stílusú Praya D’El Rey Mariott & Golf Resort & Beach üdülőhelyen pihen Obidosban, akkor az egyik oldalon az óceánt, a másik oldalon pedig a golfpályát láthatja. A tengerparthoz igen könnyű eljutni, mindössze néhány percnyi sétára lesz szükség.

Portugália

Portugália

Ha netalán megéhezne, akkor a Mariott-ban négy különböző étterem közül is válogathat, mind a négy különböző konyhakultúrát képvisel. A szálloda nem biztosít transzfer szolgáltatást, ezért a 7 kilométerre található repülőtértől saját magának kell megszerveznie a szállítást. A Vidamar Resort Hotel Madeira egy igazán egyedülálló helyen fekszik, a Madeira szigetvilág fővárosának, Funchal-nak a közelében. A hotelből látható is lesz a Funchal-öböl, ezért ez a hotel is lélegzetelállító látványt nyújt, főleg mivel mind a 3 szoba vízre néz. A szobák minimalista stílusúak, hogy így csak a tájat élvezhesse.