Pihenj idehaza, ismerd meg az ezerarcú Mohácsot!

Ha szeretnéd kipihenni a téli fáradalmakat, ha szeretnél egy kicsit lazítani, mielőtt beleveted magad a tavaszi izgalmakba, akkor nem kell feltétlenül valamilyen külföldi pihenőhelyet választanod, hiszen számos csodálatos település vár hazánkban is remek szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget kínálva. Ismerd meg most Mohácsot, mely biztosan elvarázsol!

Mohács mindössze tizenöt kilométerre található a déli országhatártól, a Duna partján, igazán csodálatos természeti környezetben fekszik. A település bizony 900 éves történelmi múltra tekint vissza, unikális néphagyományokkal bír. Ezeréves hagyománnyal büszkélkedő borászata, a multi-kulturális gasztronómiája mellett még számos nagyszabású rendezvény és kulturális program is remek úti céllá tesz.

Ezerarcú Mohács

Ezerarcú Mohács

Mohács régi építésű lakóházai, a nemzetiségek lakta városrészei, és a különböző egyházak templomai, a különleges múzeumok, kiállítások, a Fogadalmi templom, valamint a közelben található Történelmi Emlékpark egytől-egyig jelentős vonzerőt kínálnak, egyszer mindenképp érdemes hát felkeresni. Jól látható, hogy ezen a varázslatos helyen mindenki megtalálhatja a számításait, akkor is, ha a kultúra szerelmese és akkor is a természet a mindene.

A számos látnivaló mellett a kikapcsolódni vágyó turistákat pedig várja a Mohácsi Városi Termálfürdő, mely minősített gyógyvízzel rendelkezik. A víz rendkívül kedvező hatású az ízületi és reumatikus megbetegedésekre, a sportsérülések utókezelésére, de a nőgyógyászati megbetegedések kezelésére is, illetve fokozza a szervezet ellenálló képességét, élénkítő és általános erősítő hatása is van. A fürdő wellness- szolgáltatásai között megtalálható a finn szauna, az infra szauna, gőzkabin és merülő medence, de különféle masszázs szolgáltatások is kérhetőek.