Pár ruhadarab, melyet be kell szerezned őszre

A kötött pulcsik már az utóbbi egy-két évben egyre több ruhabolt polcain megjelentek, ám eddig elsősorban a hölgyek élvezhették a nagy választékot, a sokoldalú kínálatot. A megújított, kötött pulcsik viszont idén már a férfi trendbe is beszivárogtak. Persze itt most nem a gyerekkorunkból jól ismert fazonokra kell gondolni, hanem sokkal inkább a kényelmes, rugalmas, néhol vastag, néhol kevésbé, a határozott szálakból készült pulcsikra.

[wp_ad_camp_1]

Az egyik legbiztosabb tipp, ha trendi akarsz lenni az idei szezonban, hogy beszerzel pár szürke darabot. A szürke minden árnyalata, a grafittól kezdve a faszénen át egészen a fémes árnyalatokig slágernek számít. Öltönyökben, ingekben, nadrágokban, sőt még cipőkben is megmutatkozik. A szürke mellett viszont a neon színek is helyet kapnak. Az ősz igazi slágere, a narancssárga, legyen szó pulcsiról, nadrágról vagy kabátról.

A fent leírt, talán kissé extrémebb színek mellett idén divatosak lesz aa barokk kort idéző irányzatok is. Ez a stílusra a kifinomult, részletekre odafigyelő tervezésben nyilvánul meg. A trend itt jelentősebb részt a női divatban nyilvánul majd meg, köszönhetően a romantikus, virágos, csipkés jellemvonásainak.

Szürke férfi kötött pulóver

Szürke férfi kötött pulóver

A dzsekik terén nincs dilemma, egyértelműen a bomber a trendi fazon, bár nem a jól ismert felfújt, hatalmas változata, hanem sokkal inkább a letisztultabb, testre simuló, sőt inkább a szövetből, vízlepergetős anyagból készült fazonja. Már a sportosabb szabású dzsekik mellől sem hiányozhatnak a bőrből készült, élénk színű kesztyűk.

Az idei ősz és tél divatos lábbelije a bakancs, ami igazából nagyon hasznosnak bizonyulhat a téli szezonban. Egy jól megválasztott bakancs remekül mutat a sötétszürke öltözékkel és a vastag, kötött pulcsikkal ötvözve. Így ha cipővásárlásra adod a fejed és divatos akarsz lenni, ezt érdemes szem előtt tartanod.