Öt honlap, ahonnan büntetlenül lophatsz képet

Gyakran előfordul, hogy profi képekre lenne szükségünk egy projekthez, de ha mi magunk nem rendelkezünk profi fényképezőgéppel, akkor honnan máshonnan szerezhetnénk képet, mint az internetes honlapokról?

Létezik öt honlap, ahonnan büntetlenül lophatsz képet az interneten, és ezeket mind megtalálhatja az atpszovegiras.hu weboldalon. Mivel ezek a weboldalak ingyen kínálnak fel különböző képeket, vektorokat és fotókat, igazából nem is lopásról van szó. Ezeket  a képeket fel lehet majd használni akár az üzleti életben is. Az öt honlap pedig a következő: Pixabay, Flickr, Unplash, Shutterstock és Google. Ezek közül a Pixabay a legismertebb, hiszen végtelen számú képek letöltésére van lehetőség, ráadásul a felülete is igen könnyen kezelhető. Az Unplash-en is kiváló minőségi képeket lehet letölteni, de ezek inkább híres fotóművészek képei. A Flickr is tele van jobbnál jobb képekkel, viszont itt a képek szűrése bonyolultabb és nehézkesebb. A Shutterstock-on is mindent meg lehet találni amire csak vágyik az ember.

Kép

Kép

Amennyiben a továbbiakban is szeretne ezekről a honlapokról olvasni, és többet tudna meg arról, hogy mi számít kép lopásnak és mi nem, akkor keresse fel bátra az atpszovegiras.hu weboldalt, hiszen itt minden olyan információt megtalál majd ami érdekelheti és ami a képekkel és az internetes lopással kapcsolatos. Ha esetleg kérdései lennének ezzel kapcsolatban, vagy igénybe venné valamelyik szövegírói szolgáltatásunkat, akkor vegye fel bátran a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal a 30 445 9128 telefonszámot vagy küldjön e-mailt kérdésével az atpszovegiras@gmail.com e-mail címre, és csapatunk minden kedves érdeklődő kérdésére mihamarabbi választ ad majd. Weboldalunkon arra is van lehetősége, hogy eddigi munkáinkat megtekintse.