OSB lap használta és annak bemutatása

A cégünk első sorban tömör és rétegelt tölgy svédpadló gyártásával foglalkozik, illetve annak kivitelezésével. Amennyiben Ön is szereti a magas minőséget, akkor a legjobb helyen jár.

OSB lap tulajdonképpen egy három rétegű, irányított forgácselrendezésű speciális ragasztással készülő forgácslap. A cégünk által gyártott termékek kizárólag hazai, természetes fa alapanyagokból készülnek, különböző minőségben, és illetve többfajta méretezésben. A szélesség mindig a termékpiactól függ, de akár 30 centi szélességben is elkészíthetjük a vásárló igényeinek megfelelően. Az általunk készített OSB lapok, mára az építészetben az egyik legkedveltebb alapanyaggá váltak. A népszerűsége talán annak köszönhető, hogy rendkívül sokoldalú módon felhasználható, amely számos lehetőséget biztosít az építkezésben. Ugyanis alkalmazhatjuk járólapnak, zsaluzáshoz, alátétszerkezetének, ipari felhasználásra vagy teherhordó faszerkezetnek, mint pl. tető, aljzatok vagy akár falaknak is tökéletes lehet. Az OSB lapok több méretben is megvásárolhatóak, melyek indulnak a 6mm-től egészen a 22 mm-ig. Ezek mellett elérhetőek még a nútféderes OSB lapokat is, melyek szintén 6mm-tól egészen a 22 mm-ig terjednek.

OSB lap

OSB lap

A nútféderes OSB lapok abban különböznek, hogy könnyebb kezelhetőséget biztosítanak, illetve a csaphornyos kialakításnak köszönhetően stabilabbak és pontosabban illeszthetőek. Amennyiben padlózat szempontjából szeretnénk felhasználni az OSB lapokat, akkor mindképp az utóbbi változatot, vagyis a nútfedésest ajánljuk. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra látogatva, melyet a woodland.hu oldalára kattintva talál. A weboldalunkon minden további információt megtalál, melyre szüksége lehet!