Online utasbiztosítás már az OTP-nél is!

Az OTP utasbiztosítás online megköthető kedvező feltételek mellett, hiszen a bank a Groupama Garancia Biztosítóval együttműködve remek ajánlatokat tud biztosítani ügyfelei számára. Adott a több termékből álló termékcsaládot, amelyből a külföldre utazók belátásuk szerint választhatnak.

Az online utasbiztosítás OTP banknál egy olyan összetett biztosítás, mely a külföldön bajba került utasnak kiváló segítséget nyújt. A biztosítás magába foglalja a külföldi sürgősségi orvosi ellátás, a kórházba szállítás és kezelés költségeit, valamint biztosítja a beteg hazaszállítását, szükség esetén a hozzátartozó kiutazását és a felügyelet nélkül maradt gyermek hazaszállítását, továbbá a közeli hozzátartozó halála vagy súlyos megbetegedése miatti idő előtti hazautazást, a holttest hazaszállítását és persze a baleset- és poggyászbiztosítást.

OTP Bank

OTP Bank

Az OTP utasbiztosítás online igazán könnyedén megköthető és a biztosítottak a Föld bármely pontjáról a nap 24 órájában magyar nyelven hívhatják az asszisztencia szolgálatot is, így külföldön is azonnali, gyors és persze szakszerű segítséget kapnak. Fontos, hogy az Utazási Garancia Biztosítást, azaz az online utasbiztosítás OTP a legtöbb OTP Namk által kibocsátott bankkártya birtokosa 10 százalék kedvezménnyel kötheti meg saját részre!

Azok számára akik gyakran utaznak érdemes Utazási Garancia Bérlet Biztosítást kötni, amely igény szerint felhasználható és érvényesíthető faxon, illetve e-mailben is. Az OTP utasbiztosítás online szolgáltatás vállalatok részére is ajánlott, hiszen adott a kedvezményes díjszabás és az egyszerűsített ügyintézésű keretbiztosítás, amely által adott a folyamatos fedezetet a külföldön töltött napok esetében. Az online utasbiztosítás OTP esetében mindemellett még adott az éves bérlet is ami a gyakran utazó szerződő számára, ugyancsak remek kedvezményeket ad.