Olcsó, de mégis tökéletes esküvő

Az esküvő manapság komolyan megterheli a pénztárcát, mivel rengeteg dolgot kell megvásárolni, kibérelni ahhoz, hogy a nagy nap tökéletesen sikerüljön. Azonban, ha néhány lényegesen fontos dolgot figyelembe vesz az ifjú pár az esküvő szervezés során, akkor fillérekből, ám tökéletesen megszervezhetik a nagy napot.

Bizonyára mindenki tudja, hogy hétvégén a rendezvényhelyszínek ára magasabb, mint hétköznap, ezért nem érdemes szombati napot választani az esküvő időpontjának. Garantált, hogy ha egy átlagos hétköznapon tartja meg az ifjú pár az esküvőt, akkor sokkal olcsóbban foglalhatják le az éttermet, valamint szervezési költség is sokkal kedvezőbb lesz. A májusi hónaptól kezdődően egészen szeptemberig az esküvő főszezonja van, ezért ha olcsón szeretné megúszni az esküvőt, akkor ne erre az időszakra tűzze ki a nagy nap dátumát. Kora tavasszal és télen is ugyanúgy mesébe illő lehet az esküvő. Sokat lehet spórolni azon, ha alaposan meg van válogatva az esküvőre hivatalos vendégsereg. Kizárólag olyan személyeket érdemes meghívni, akik fontosak az ifjú párnak, és akikkel valóban szeretnék megosztani a boldogságukat.

Esküvő

Esküvő

Nem szükséges nyolc fogásos esküvői vacsorát szervezni, elég egy állófogadás, azaz hideg sültek, saláták. A hangulatot, valamint az aznapi örömöt nem a különleges ételek teszik tökéletessé. Manapság egyre ritkábban választanak hatalmas tortákat az esküvőre, hiszen általában az édességnek a fele se fogy el. Ha szeretne spórolni néhány dolgon az esküvő szervezése során, akkor torta helyett rendeljen annyi szelet süteményt, ahányan hivatalosak az eseményre. A köszönetajándék lehet saját készítésű, mivel sokkal olcsóbb házilag előállítani, valamint a vendégek is jobban örülnek neki.