Nordtek Imexco, avagy a csomagolás igazi szakértője

Nemzetközileg is elismert cégünk, a Nordtek Imexco Kft. nem kevesebb, mint másfél évtizede forgalmaz minőségi és sokoldalú csomagolóanyagokat szinte minden iparág számára. Mára több ezer cégnek segítettünk az egyedi csomagolások megvalósításában, az innovatív csomagolás kialakításában. Ügyfeleink között egyaránt megtalálhatóak a kisvállalkozások és a multinacionális cégek is, valamint számos iparág képviselője.

Napjainkban már egész Európában értékesítjük színvonalas termékeinket, így például hat országban leányvállalatunk is van. Általuk és partnereink által a Nordtek Imexco Kft. közvetlenül is jelen van szinte minden országban, a kontinens többi részét pedig az All In Packaging rendszer segítségével tudjuk hatékonyan elérni.

Számunkra az a legfontosabb, hogy tisztelt ügyfeleink tökéletesen elégedettek legyenek, így igyekszünk teljes körű szolgáltatásokat nyújtani a megrendelők számára, ezért folyamatosan bővítjük termék- és szolgáltatás kínálatunkat is egyaránt. A Nordtek Imexco Kft. által hatalmas termékkínálatot érhet el könnyedén, de tökéletesen egyedi csomagolása is lehet, ugyanis elég, ha Ön csak az ötletet hozza, a tervezéstől a késztermékig képzett szakembereink minden másban segítenek.

Nordtek csomagolás

Nordtek csomagolás

A hagyományos értékesítést az All In Packaging online rendszer támogatja. A hatékony rendszer segítségével könnyedén és bármikor megrendelheti a szükséges csomagolóanyagokat az interneten, hiszen egyetlen helyen érheti el számos gyártó több ezer termékét.

Fontos tudni, hogy a Nordtek Imexco Kft. nem egyszerűen egy webáruház, hanem tulajdonképpen nemzetközi piactérként működik, azaz összeköti az iparág beszállítóit és vásárlóit. Általunk nem csak leegyszerűsítheti a csomagolóanyag beszerzését, termékei csomagolásának megvalósítását, de abban is biztos lehet, hogy a minőség mellett döntött. Ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal a csomagolás érdekében!