Nemigyógyászat kellemes körülmények között

Sokak számára igen kellemetlen lehet, ha bármilyen nemibetegséggel kell, hogy orvoshoz forduljon, hiszen meg kell vallani, hogy elégé egy kiszolgáltatott helyzet. Ám mi mindent megteszünk, annak érdekében, hogy a betegeink a lehető legkellemesebben töltsék el nálunk az időt.

A nemigyógyászat egy orvosi kifejezés és magába foglalja minden, olyan probléma kezelését, amely szexuális módon terjedhet el. Ide soroljuk az összes STD fertőzést, Citolitikus vaginózist, HPV-t, hüvelyi folyást, visszatérő hüvelygombát, Chlamydiat, stb. A szexuális együttlétek bármely formája veszélyes lehet, abban az esetben, ezért is kell fokozott figyelmet fordítani azok kezelésére, illetve megelőzésére. Ha már a tanácsadásra késő, akkor, mint szakorvos segítünk és orvosoljuk a fennálló problémát. A Nemigyógyászat számos dolgot magába foglal, így bármilyen problémával is áll szemben, minket nyugodtan felkereshet. A pácienseink részére mindig előre egyeztetett időpontot adunk, ezzel is próbáljuk elkerülni a hosszas várakozást.

Nemigyógyászat

Nemigyógyászat

A rendelőnk a belvárosban található, ahol csakis magasan szakképzett orvosokkal várjuk a betegeket. Igyekszünk napról, napra egy, olyan közeget biztosítani a hozzánk látogató betegek számára, hogy az itt eltöltött időt, kellemesen és nyugodt légkörben tölthessék. Ugyanis tisztában vagyunk azzal, hogy hozzánk azért jönnek, mivel bármilyen problémájuk adódott, így ennek kiküszöbölésére és orvoslására minden tőlünk telhetőt megteszünk.  Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a belvarosiorvosicentrum.hu oldalára kattintva. Illetve időpontot egyeztethet a +36 30 870 74 27, +36 30 372 68 32-es telefonszámokon. Továbbá írhat még nekünk az info@boc.hu e-mail címre.