Nem csak a bankokban helyezheti el vagyontárgyait!

Bevett szokás manapság, hogy az emberek, hogyha értékes vagyontárggyal rendelkeznek, akkor elsősorban a bankok páncéltermeiben helyezik el azokat, úgy, hogy széfet bérelnek nekik. Ez egy valóban jó és bombabiztos megoldás, azonban megvannak a hátulütői is. Ezek közül a legnagyobb, hogy folyton bért kell fizetni a helyért a banknak, és ez sokszor egyáltalán nem kis összeg! Ezt el lehet úgy kerülni, hogy az ember maga szerez be egy széfet az otthonába!

A Bank Tech – páncélszekrény kedvező áron elérhető, hogyha valaki rendelni szeretne. Ehhez nincs más dolga, minthogy a www.banktechsafe.hu weboldalra látogasson, és innen rendeljen. Lehet, hogy pillanatnyilag túl sok kiadásnak tűnik az embernek az, hogy saját páncélszekrényt vásároljon, és ezért lemond róla. Azonban, mielőtt döntene, érdemes egy kicsit utána számolni, hogy a bankoknak kifizetett összeg körülbelül egy év (vagy akár fél év) alatt fedezi azt az anyagi kiadást, amit ráköltene egy saját széf beszerzésére. Hogyha így számol, akkor már rögtön nem is tűnik olyan vészesnek a kiadandó összeg, hanem csupán az a kellemetlen, hogy egyszerre kell kifizetni. Viszont, még ebben az esetben is nagyon megéri.

Páncélszekrény

Páncélszekrény

Hogyha pedig valaki az esztétika miatt aggódna, az említett weboldalon számos olyan árucikket talál, amelyek nem csak sima széfek, hanem bútornak is beillenek! Ezeket a fajtákat egyenesen magánházakba tervezték, és ugyanúgy képesek ellátni biztonsági funkciójukat, mint a hagyományos fajták, csupán annyi a különbség, hogy mellette még esztétikusak is.

Mindezekhez nincs más dolga, minthogy ellátogasson az említett weboldalra, és ha már döntött egy bizonyos árucikk mellett, vegye fel a kapcsolatot az illetékesekkel a további egyeztetésekkel kapcsolatban. Megteheti ezt, hogyha a +36 1 204 66 42-s telefonszámot hívja, vagy a safe@banktech.hu e-mailcímre küld elektronikus levelet.