Ne kergesd az őrületbe a férfiakat!

Folytonos késés: A szokásos „Öt perc, és készen vagyok!” mondat talán mindenkinek ismerős, de ha gyakran hangoztatod ezt a mondatot, egyfelől az azt jelenti, hogy győzködnöd kell a körülötted lévő hímeket, nem kell örökké rád várniuk. Gondolj csak egy kicsit bele, hogy a saját magad által felállított időlimitet hányszor sikerült eddig betartanod? Ezzel a rossz szokással valamit muszáj kezdened, hogy végre helyesen kalkulálj az időddel!

Nem mondod el, hogy mi a bajod: A női „Semmi!” válasznál talán nincs is bosszantóbb a férfiak számára. A “Semmi!” az az ismert tömör válasz, amit a pasi kap, ha megkérdezi, mi a bajod. Ilyenkor általában vagy úgy véled, hogy úgysem értené a dolgot, vagy pedig arra vársz, hogy csak veled foglalkozva kisakkozza, hogy mi nyomja érzékeny lelked. Most eláruljuk, hogy a férfiak számára egyik lehetőség sem hízelgő. Két választásod van, tehát vagy tedd félre, ami bánt, és ne durcáskodj, vagy egyszerűen mond ki az, ami nem tetszik.

Női készülődés

Női készülődés

Szórakozást keresel a munkában is: A férfiak többsége úgy véli, hogy a munka a pénzről szól. Természetesen nem a végeláthatatlan mókuskerék a lét értelme, de az erősebb nem tagjai mégis könnyebben veszik, ha hullámvölgy áll be a karrierjükben, vagy a munkavégzésük egy kicsit egyhangúbb szakaszba érkezett. Itt nem arról van szó, hogy el kellene fojtanod az érzéseidet, egyszerűen csak ne picsogj, ha nyolctól este ötig nem csupa vidámság az életed!

Tanulj meg kérdezni és hallgatni: Mikor fordult elő utoljára az, hogy egy férfivel szemben leültél beszélgetni? Ami persze nem arról szólt, hogy Te meséltél neki folyamatosan saját dolgaidról, Ő meg türelmesen hallgatta, hanem egyenrangú felek voltatok a diskurzusban, vagy éppen fordítva. Ahhoz, hogy szellemileg és érzelmileg is mellérendelt partnerként kezeljenek a férfiak, muszáj érdeklődve hallgatnod és őszinte kíváncsiságból kérdezned Őket. Kezdetnek még egy egyszerű hogy vagy is tökéletesen megfelel, csak ne feledd el megvárni a választ is!