Műsor TV- olvassa Ön is az internetes műsorújságot

A mai világ szinte elképzelhetetlen televízió, filmek, sorozatok, showműsorok és reklámok nélkül. Napjainkban már nehezen találunk olyan háztartást, ahol nincs legalább egy tévé. A tévé nézés sokak számára kellemes időtöltést és kikapcsolódást jelent.

Műsor TV az online műsorújság több mint 130 csatornával. Nagyon sok különböző témájú, célú, stílusú műsor létezik, ezért jó ha tudjuk, hogy melyik csatornát mi jellemez. Vannak olyan, mint például a Discovery Channel, vagy a National Geographic, ahol nagyon gyakran ismeretterjesztő-, és dokumentumfilmeket vetítenek. Másokon, mint például a Minimax vagy a Disney Channel gyerekműsorok, rajzfilmek nézhetők. Vannak külön olyan csatornák, ahol kizárólag csak sorozatok és filmek láthatók, mint például a HBO, Cinemax, Filmbox. Olyanok, ahol különböző témájú hírműsorok, és sportműsorok láthatók, mint az Euronews, BBC World News, Hír Tv, stb. A weboldalon kilenc kategóriára vannak felosztva a műsorok, amelyek a következők: Főbb tv csatornák, Film és sorozat csatornák, Gyermek és ifjúsági tv-k, Zene tv-k, Hír tv-k, Helyi tv-k, Rádiók.

TV műsor

TV műsor

Minden műsorról, filmről olvasható egy rövid leírás a tartalomról. A Beállítások fülre kattintva ki lehet választani, hogy melyik országban tartózkodunk ( Magyarország, Szerbia, Szlovákia, Horvátország, Románia, Ukrajna, Egyesült Királyság, Írország) és a műsorral kapcsolatos információk a kiválasztott ország időzónájának megfelelően jelennek majd meg.

Látogasson el Ön is a www.musor.tv weboldalra, ahol rengeteg csatorna műsorújságát olvashatja nap mint nap. A lista folyamatosan bővül és újabb csatornák ( Comedy Central Family, Sony Movie Channel) műsorújságai kerülnek a kínálatba. Tegyen arról, hogy ne maradjon le egy izgalmas műsorról sem.