Monroe lengéscsillapító a biztonságos vezetésért

Hajlamosak vagyunk arra, hogy olyan termékeket vásárolunk meg melyek nem a legjobb minőségűek, ám kedvező áron hozzájuk juthatunk. Ám amennyiben szeretné a saját, illetve a családja éltét is biztonságban tudni, akkor válassza a magas minőségű termékeket.

Monroe lengéscsillapító és rugók széles választékával várjuk a vásárlóinkat. A Monroe lengéscsillapítók között alapvetően kettő fajtát különböztetünk meg. Az egyik az Original, amely technológiájában megegyezik az eredetivel és gyári alkatrészekkel. ezeket kifejezetten a cserealkatrész piachoz alakították ki. Tulajdonképpen ez arra alkalmazható, hogy a személygépkocsi felfüggesztésénél jelentkező elhasználódás kiegyenlítését végezze.  Amely sosem újkorábban, sokkal inkább már több kilométer megtétele után jelentkezik. A másik fajta, a Reflex névre keresztelt lengéscsillapító. Amely 160 mérnök több éves kutatómunkájának az eredménye. Amelynek köszönhetően nagyobb stabilitásra, nagyobb biztonságra és gyorsabb reakcióra számíthatunk. A Reflex lengéscsillapító titka az egyedülálló szeleprendszerben rejlik. Az egyik legfőbb előnye, hogy segít megakadályozni a túlkormányozást, hiszen azonnal reagál a legkisebb mozgásra is.

Lengéscsillapító

Lengéscsillapító

Továbbá az ide sorolható hogy hosszabb élettartamú, és nagyobb stabilitást biztosít. Több tudományos kísérlet is alátámasztja, hogy a hagyományos lengéscsillapítókkal szemben mintegy 44%-al nagyobb stabilitást eredményezz.  Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkon, illetve személyesen. A honlapunkat az alkatreszek.hu –ra kattintva találja. Míg személyesen Szegeden talál meg bennünket, ahol magasan szakképzett és tapasztalt munkatársakkal várjuk minden kedves érdeklődőnket.