Mobil számlázó program? Már ilyen is van!

A mobil eszközök a hétköznapi élet szerves részévé váltak, és egyre nagyobb tempóban kezdik az ügyviteli rendszerek is meghódítani a mobil platformokat. Android és iOS rendszerekre is találhatunk már jópár a vállalkozások számára hasznos ügyvitelt hatékonyabbá tevő mobil alkalmazást, de mi a helyzet a számlázó program frontján.

A számlatömb felett eljárt az idő, hiszen mindamellett, hogy költséges megoldás még sokszor kényelmetlen is. Az asztali környezetbe szánt számlázó program a notebookon ugyan használható, de az még mindíg a mérete miatt nem éppen kényelmes megoldás.

A tényleges áttörést a mobil operációs rendszerekre készült számlázó programok jelenthetik, melyek kifejezetten a kis kijelző és a gesztúra vezérléshez lettek tervezve, a felhasználói élményt szem előtt tartva. A Számlázó App használatához nem szükséges különös informatikai tudás, így aki  számlatömbbről vált át elektronikus számla készítésre, annak a legjobb választás lehet a Számlázó App, melyet az App Store és Google Play szoftver áruházakból lehet letölteni díjmentesen. Noha nem ingyenes a használata, de ki lehet próbálni 10 db elektronikus számla kiállítása alatt minden funkcióját és ezt követően csomagokban lehet előfizetést vásárolni. Kis, közepes és fejlődő vállalkozások számára
készültek előfizetői csomagok, melyek árazása is igen kedvező.

Mobil számlázó program

Mobil számlázó program

A Számlázó App teljes mértékben megfelel a 2014.07.01-én megjelent 23/2014. (VI.30.) NGM rendeletben foglaltaknak és a NAV számlakibocsátás szabályainak és összhangban van a 2007.
évi CXXVII. Áfa törvénnyel.

A legtöbb számlázó program fejlesztése a szoftver fejlesztők által fontosnak tartott funkciókra épülnek, még a számlázó app teljes mértékben a felhasználók igényei alapján készült és folyamatos fejlesztés alatt áll. A felhasználók visszajelzései alapján ezért olyan funkciók kerülnek be az egyes kiadásokba, melyek valós igényekre épülnek.

Ilyen hasznos funkció, hogy a számlázó app képes az előállított elektronikus számlát PDF formátumban megosztani valamely népszerű felhő alapú tároló segítségével. pl. Google Drive, DropBox, iCloud. Még az asztali környezetbe szánt számlázó program többnyire csak a nyomtatást és jó esetben az e-mail-ben történő küldést teszi lehetővé. A DropBox-on keresztül történő elektronikus számla megosztása hasznos lehet, ha a könyvelőnek szeretnénk a kiállított számlákat eljuttatni, hiszen ha adunk neki hozzáférést a DropBox fiókhoz akkor nem kell neki külön elküldeni, hiszen automatikusan látja.

A számlázó app, nem csak elektronikus számla kibocsátásra alkalmas, hanem a bejövő számlákat is nyilván lehet tartani, így pontos képet kaphatsz a vállalkozás pénzügyi helyzetéről, melyet interaktív diagramok segítenek még átláthatóbbá tenni. Vagy akár az aktuális ÁFA egyenleget is nyomon tudod követni a számlázó app használatával, hasonlóképp a bérköltségek és járulékaival.

Előfordult, hogy elfeledtél kiegyenlíteni egy számlát? A Számlázó App használatával ez nem fordulhat elő, hiszen a A számlázó program figyelmeztet, ha fizetési határidő közeleg. Legyen az kimenő vagy bejövő számla. De könnyen kiszűrhetők a listákban a fizetetlen és fizetési határidőn túli számlák is, ez utóbbi esetben akár egy koppintással küldhetsz fizetési emlékeztetőt.

A számlázó app garantáltan hatékony számlázó program, mely a vállalkozásod ügyviteli
automatizálásának nélkülözhetetlen kelléke. Itt találod meg a szoftvert: Google playApp Store