Mit tehetünk a látásunk javulásáért szemüveg használta nélkül?

Sajnos a napjainkban egyre több szemüveges emberrel található, amely egyrészt köszönhető a túlterheltségnek és a mindenfelé megjelenő monitoroknak is. Immáron több, mint 25 éve jelentek meg az alternatív megoldások e téren is, melyet az orvostudomány hivatalosan még mindig nem fogadott el.

Annak ellenére, hogy hivatalosan még nem fogadták el, egyre többen alkalmazzák és észlelik a javulást. Ugyanis a szemtorna befurakodott a köztudatba és egyre több visszajelzés érkezik az objektív látás javulás területén. Több, mint 100 éves tudományos tény, hogy a szem nem annak következtében romlik, hogy megöregszik, illetve genetikai tényezők befolyásolják, hanem sokkal inkább a civilizációs ártalmak következtében működési zavar lép fel. Ennek következtében a szem izmok a tudat alatt blokk alá kerülnek és stressz keletkezik a látás folyamatában és a tudatunkban is. Majd a szemizmok torzulni kezdnek, majd később komolyabb elváltozások léphetnek fel, melyekre csak a szemüvegek vagy az operációk jelenthetik a megoldást. Ám a stressz nem oldódik fel ezeknek a kezeléseknek a hatására.

látás

látás

Ám az alternatív megoldásokban több lazító gyakorlatot is megismerhetünk, melyek lazítóan hatnak a túlzott szemhasználatra, és a látásunkat is fejlesztheti. Ez persze cseppet sem egyszerű, de nagyon hatásos lehet, hiszen ennek következtében a szem újra megfiatalodik és olyan látásfejlődésekhez érhetünk el, melyekről előtte nem is álmodtunk. Ezeknek a módszereknek a rendszeres alkalmazása mellett, illetve ha a helyes nézi szokásokra térünk el, amikor a olvasunk, a számítógép előtt, alkonyat után, illetve a suliban, akkor akár teljesen rendbe jöhet a látásunk. És még szemüvegre sem lesz szükségünk.