Minőségi salgó polc jó áron!

A salgó polcok nagyon sokat segítenek abban, hogy könnyebb legyen a kisebb nagyobb dolgok tárolására, ráadásul ezekkel a polcokkal minden sokkal átláthatóbb is lesz. Salgó polcaink kaphatóak csavaros, illetve csavarmentes kivitelben is ezért érdemes felvenni velünk a kapcsolatot ha az ön irodájának, garázsának vagy éppen raktárhelyiségének is minőségi saló polcra lenne szüksége.

Minőségi salgó polc kedvezményes áron rendelhetőek többféle méretben és többféle teherbírással a salgopolc.org weboldalon és itt egyedi ajánlatkérésre is van lehetőség. A salgó polcok árai minden esetben attól függenek, hogy a megrendelő milyen teherbírású salgó polcot szeretne, valamint a méret és a felület kivitelezése is sokat számít ilyenkor. A salgó polcokra nagy szükség lehet egy irodában ahol dokumentumokat kell biztonságosan tárolni, de autószerelő műhelyekben is ki tudják ezeket a polcokat használni, például szerszámok tárolására, de például több autógumi gyártó cégnek is készítettünk már salgó polcokat. Kérjen tőlünk egyedi ajánlatot ha ön is rászánta magát a salgó polc rendelésre!

Salgó polc

Salgó polc

Amennyiben több információt és részletet szeretne megtudni rólunk mindenképpen keresse fel weboldalunkat a salgopolc.org-ot, hiszen itt mindent megtudhat magas minőségű polcainkról, és elolvashatja a polcok leírását is, valamint képeket is nézhet a már elkészült salgó polcokról. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni nekünk a salgó polcokkal kapcsolatban ezt is megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal az info@salgopolc.org e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 1 700 40 06 telefonszámot és csapatunk azonnal visszajelez majd minden kedves érdeklődőnek. Válasszon minket ha egyedi méretű salgó polcra vágyik és mi a lehető leghamarabb készítjük el önnek.