Minőségi padlótisztító rendkívül kedvező áron

Egy padló tisztasága minden szállodában, étteremben és konyhában alap követelmény. Ezzel nemcsak a tisztaságot adhatjuk meg, de a rendezettséget és a frissességet is. Főleg akkor, ha a termék megbízható, semmilyen káros vagy mérgező anyagot nem tartalmaz, biológiailag lebomlik.

Minőségi padlótisztító rendkívül kedvező áron rendelhető a porzelackhungary.hu oldalról. Látogassa meg webáruházunkat, és akár azonnal rendelje meg a kínálatunkban kapható Porzelack padlótisztítót, mellyel csillogóvá és tisztává varázsolhatja a padlóját pillanatok alatt. Ez a készítmény egy nagy hatású koncentrátum, amivel még a legmakacsabb szennyeződések is könnyen eltüntethetőek. Kitűnően alkalmazható kézi és gépi használatra is, rendkívül jól oldja a zsírt, és száradás után csúszásmentes felületet biztosít. Ajánljuk minden étterem, szálloda, konyha zsíros és szennyezett padlózatának a tisztítására. Ennek a kiváló padlótisztító szernek a használata nagyon egyszerű, csak fel kell vinni a tisztítandó területre, majd néhány perc után, amikor már kifejtette hatását, szárazra kell törölni a padlózatot.

Padlótisztító

Padlótisztító

Használhatjuk közepes és erőteljes zsír, olaj, olajsár, gumi és korom szennyezte padlók, csempék garázs és ipari épületek járófelületének tisztítására. Ezzel minden szálloda, étterem vagy kávézó ötcsillagos tisztaságot biztosíthat. Kínálatunkban egyéb Horeca termékeket is talál, mint például szőnyeg és kárpittisztító, szagsemlegesítő, ponyva- és vitorlatisztító, kátrányeltávolító, ipari padlótisztító, rozsdaeltávolító koncentrátum, habtörő és csempetisztító. Ezen kívül még egyéb termékek, melyek az autók tisztítására és ápolására szolgálnak. Részletekért és teljes kínálatunk megtekintéséért, látogassa meg weboldalunkat, ahol megtekintheti kedvező árainkat, többet megtudhat a Porzelack termékeiről, valamint itt azonnal megrendelheti az Ön igényeinek megfelelő tisztítószert.