Minőségi csomagoló fólia megfizethető áron!

A csomagoló fólia egy többrétegű és tekercses nyomtatott fólia, amelyet főleg automata csomagológépekhez használnak. Minősége ellenőrzött, valamint tanúsítvánnyal is el van látva, mindig törekszünk a magas minőségre, de hibásodás esetén azonnal javítjuk vagy cseréljük termékeinket. A csomagoló fóliák ára több dologtól függ, például az alapanyag összetételétől, vagy éppen az igényelt technológiától.

Csomagoló fólia kedvező áron csakis az ugrinpack.eu webáruházban rendelhető. Csomagoló fóliáink széles kínálatában kapható perforált fólia, sztreccs fólia, zsugorfólia, sleeve fólia és légpárnás fólia is. A perforált fólia funkciója az, hogy a belecsomagolt termék levegőhöz jusson, és ezeknek két csoportját különböztetjük meg: makroperforált és mikroperforált fólia. Az előbbi öntött propilénből készült, az utóbbi pedig öntött fólia. Ezek levegőt eresztenek, de a folyadék cseppeket nem engedik át. A sztreccs fólia más néven hidegen nyújtható fólia, amelyet fólag háztartási csomagolóként használnak, vagy néha egységrakományok rögzítésére is.

Csomagoló fólia

Csomagoló fólia

A zsugorfóliák alkalmasak rakományok rögzítésére és ezek hőre zsugorodnak. A sleeve-fóliák is hőre zsugorodnak, ezeket főleg flakonok védelmére használják. Végül, de nem utolsó sorban a légpárnás fólia egy kétrétegű fólia, amelynek felhasználási területe az ipari védőcsomagolás. Amennyiben többet szeretne megtudni a csomagoló fóliákról, látogassa fel bátran weboldalunkat, az ugrinpack.eu-t. Kérdések felmerülése esetén forduljon barátságos ügyfélszolgálatunkhoz az ugrinpack@ugrinpack.eu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 386 08 01 telefonszámot tárcsázva. Válassza az ugrinpacket a magas minőségű, hosszantartó csomagoló fóliákért, és garantáltan nem fogja megbánni!