Minőségi autószerviz, minőségi ipari kapu

A csepeli To-Ko Kft elsősorban gépjárművek szervizelésével és műszaki vizsgáztatásával foglalkozik. Napi forgalmuk meglehetősen nagy, számos gépjármű-tulajdonos keresi fel a telephelyet, ahol gyorsan, precízen és rejtett költségek nélkül végzik a járművek teljes körű átvizsgálását, műszaki vizsgáztatását és eredetvizsgálatát.

Érthető tehát a cég vezetésének egyértelmű kérése, hogy a szerviz bejárata olyan kapuval legyen ellátva, amely megfelel a vizsgaállomás kritériumainak. A szekcionált ECOTOR ipari kapu pontosan ilyen körülmények közötti felhasználásra lett tervezve. Működését tekintve egy előre kiépített sínrendszeren gördül fel és le az ipari kapu. Maga a kapu széles panelekből áll, amelyek képesek besiklani a mennyezet alá.

To-Ko Kft autószerviz hőszigetelt ipari kapu

To-Ko Kft autószerviz hőszigetelt ipari kapu

Az ECOTOR ipari kapu kialakítása így nyitott állapotban tökéletesen átjárhatóvá teszi a nyílást, nincs kiálló vagy feleslegesen belógó, a járművek áthaladását bármilyen szinten akadályozó alkatrész. Ráadásul az ipari kapu nyitásához nincs szükség külön térre, a jármű parkolhat közvetlen a kapu mellett is. Ugyancsak működésbeli előny, hogy a beépített ECOTOR ipari kapu gyorsan és csendesen működik, kényelmes feltételeket teremtve a munkavégzéshez a To-Ko Kft műszaki vizsgabázisán.

To-Ko Kft autó műszaki vizsgabázis

To-Ko Kft autó műszaki vizsgabázis

A To-Ko Kft szervizének kialakítása fűtött, így jogos elvárás az ipari kapuval szemben, hogy az is hőszigetelt legyen. A 40 mm-es poliuretán hab, valamint az említett gyors működés együttesen segít a cégnek a hatékony munkában, illetve a fűtési költségek kordában tartásához.

To-Ko Kft műszaki vizsgabázis ipari kapuk belülről

To-Ko Kft műszaki vizsgabázis ipari kapuk belülről

Az ECOTOR ipari kapu igazi igásló, nem okoz számára megpróbáltatást az akár napi több száz nyitási-zárási ciklus sem. Ugyanakkor a megjelenés is fontos, hiszen a cég partnere szinte ezzel találkozik elsőként megérkezésekor. A hőszigetelt ipari kapu ennek megfelelően többféle kivitelben és színben is elérhető. A csepeli szerviz választása a fehér színre és a keskenybordás mintázatra esett.

To-Ko Kft autószerviz

To-Ko Kft autószerviz

Az ipari kapu a megjelenésében és funkciójában egyaránt többféle kiegészítő eszközzel is felruházható. A To-Ko Kft telephelyére beépített mindkét ipari kapu a természetes napfényt nagymértékben beengedő FULL VISION panoráma ablakokkal lett ellátva. Ez nagymértékben hozzájárul a természetes megvilágítás jobb kihasználásához a beltéren, ezáltal csökkentve a villanyszámlát. Szintén hasznos kiegészítő a személyátjáró, amely az ipari kapu felnyitása nélkül kínál átjárást az emberek számára.

Ecotor ipari kapu a To-Ko Kft autoszervizében

Ecotor ipari kapu a To-Ko Kft autoszervizében

Az ECOTOR ipari kapuk beépítése után a szerviz gazdagabb lett egy gyors működésű, kiválóan záródó és jó hőszigeteléssel rendelkező nyílászáróval. A kiegészítő ablakoknak köszönhetően a műhely világos lett, míg a személyátjáró a mindennapi munkát könnyíti meg az ott dolgozók számára. Összességében a műszaki vizsgaállomás két modern, elegáns és praktikus ipari kapu tulajdonosa lett, amelyek hosszú éveken keresztül képesek a minőséget és a megbízhatóságot garantálni. Minőségi autószerviz, minőségi ipari kapu. Ilyen ma, egy korszerű autó műszaki vizsgabázis.