Minőséges francia parfümök a Parfüm Center webáruházban

Az egész világon mindenki tudja, hogy a franciáknak igazán különleges érzékük van a parfümgyártáshoz, és általuk készülnek a legkiválóbb illatok.

Nina Ricci parfümök a Parfüm Center webáruházban kedvező áron. A honlapunkra látogatva megtekintheti a teljes kínálatunkat, melyben megtalálja a divatház régi és új illatait. A Nina Ricci parfümök 1948-ban jelentek meg először, a háborúvégét és a békét jelképezve. A legelső parfüm a L’Air du Temps, melynek nem csak a benne rejlő illata, hanem a csomagolása is igazán különleges. Ennek az illatnak a különlegessége abban rejlik, hogy kizárólag természetes alapanyagokat használtak fel az elkészítéséhez. Az üvegcsét pedig a leghíresebb üvegkészítő Lalique készítette, melyen kettő galambot láthatunk. Azok pedig nem mást, mint a békét szimbolizálják. Ennek az illatnak a sikere már több évtizedre nyúlik vissza, és azóta is töretlen. A megjelenése óta, mindig helyet kapott a világ 5 toplistás parfümje között. 2001-ben jelent meg a Premier Jour névre keresztelt parfüm, mely szintén egy neves eseményhez az új évezred ünneplésére készült. Erre az illatra a csábítás helyett, a romantika jellemző.

Nina Ricci parfüm

Nina Ricci parfüm

A Les Belles Cherry Fantasy névre keresztelt illat, amely maga a játékosság és a boldogság. A 20016-ban megjelent különleges csomagolásban rejtőző Nina illat, nagyon nagy sikernek örvendet. Az üvegcse ez varázslatos almára hasonlít, a benne rejlő illat pedig gyümölcsös és virágjegyeket hordozz magában. Megtalálható benne a friss citrom és a bodzavirág is. Ezt követően eltelt egy kis idő meg megjelent a várva várt legújabb Nina Ricci illat. 2009-ben érkezett meg Ricci névre keresztelve. Amennyiben Ön is szeretné kipróbálni ezeket a különleges illatokat, akkor kattintson a www.parfumcneter.hu weboldalunkra.