Milyen szinten vagyok az angol nyelvtudásommal?

Kevés olyan nyelviskola van jelenleg, ahol felmérő tesztet végeznek, mielőtt diákjait besorolják egy bizonyos szintű osztályba. Ez pedig nagyon fontos lenne, hisz idővel a nyelvtudás is kopik, legfőképpen akkor, ha nem használják. A BeHappy Nyelviskola, mielőtt bármilyen szintre besorolná leendő tanulóit, egy képességfelmérő tesztet végeztet velük, melyet online is ki lehet tölteni. Ezen teszt alapján sorolják be diákjaikat. Ez alapján minden résztvevő számára egyedi programot állítanak össze, hisz tudják, hogy a nyelvtanulás nem mindenkinek megy egyformán.

Az online kitölthető teszt után nagyon rövid időn belül válaszolnak, és ajánlatot adnak arról, hogy a felmérés alapján milyen szinten fejleszthetjük tovább nyelvtudásunkat. Ez azért is jó dolog, mivel sok esetben történik meg, hogy jóval kevesebbre ítéli tudását egy átlagos tanuló, és később az esetleges nyelvleckéket már unalmasnak tartja. Többek között ezt szeretné a nyelviskola elkerülni.

Online kitölthető BeHappy szintfelmérő

Online kitölthető BeHappy szintfelmérő

A BeHappy Nyelvtanfolyam akár jelszavának is választhatná, hogy angolt tanulni vidáman is lehet. Ezt tükrözi a névválasztás is. A használható angol nyelvtudás mindenki számára fontos, legyen szó fiatalról, vagy az idősebb korosztály képviselőjéről. Nem elég ugyanis az, hogy valaki csupán ért angolul, ha adott helyzetben nem mer megszólalni. Mindemellett lényeges a helyes kiejtés is, melyre ennél az iskolánál fokozottan nagy hangsúlyt fektetnek külföldi tanárok bevonásával.

A nyelviskola célkitűzése, hogy életkorra való tekintet nélkül mindenki számára biztosítsa a nyelvtanulás lehetőségét. Épp ezért folyamatos akciókkal, valamint a tanulni vágyók saját maguk által összeállított órarendjével várja leendő ügyfeleiket. Ebből a szempontból is egyedülállóak a piacon.