Milyen csizmafazonokat szerezzünk be őszre?

Ősszel a cipők és csizmák terén megmaradtak a klasszikus színek, így leginkább a fekete és a barna hódít. Ez már csak azért is szerencsés, mert nem lesz nehéz az öltözékünkhöz párosítani azokat. Egy kis újdonságot jelent azonban, hogy a sötétkék is szerepet kapott az idei kínálatban, illetve felbukkan a bordó némely árnyalata is. Meglepő lehet, hogy a piros, valamint a hozzá tartozó összes átmenet is trendi.

Idén teljes sikert aratnak a vagány, mondhatni kicsit rockos beütésű darabok. Mivel a bőrberakásos ruhák, bőrkabátok a ruhák terén eddig is képviseltették magukat, így a párosítás terén ez megint csak a kezünkre játszik. A szegecsek viszont a háttérbe szorulnak, még a rockosabb bakancsokon is. A tervezők most a formákkal adják meg a stílusos kinézetet.

A magas sarkú, és a telitalpú csizmák is egyaránt divatosak maradnak. A magas sarkúak azért jóval nagyobb arányban szerepelnek az idei kínálatban. A boltokban lehet válogatni a merész, és kevésbé merész, a kényelmes, valamint a magasított talpú csizmák sokaságából. Nagyszerűen lehet őket párosítani az idei trendhez, párat érdemes beszerezni belőlük.

Csizmák őszre

Csizmák őszre

A legdivatosabb ebben az évben határozottan a bokacsizma. Jó pár éve divat már ez a fazon, de most minden más stílust lesöprő sikert arat. A hagyományos bokacsizma mellett a kicsit hosszabb, lábszárközépig érő darabok is trendinek számítanak. Ezek közül is leginkább azok, amelyek a bakancsok kinézetére hasonlítanak. Ha tehát divatosak akarunk lenni, akkor a bokacsizma semmiképp se hiányozhat a gardróbból.

Lényeg a lényeg, hogy idén ősszel kell egy-két bokacsizma ami lehet kék, barna vagy piros, ami kicsit rockos, de nem szegecses, ami inkább magas, mint lapos sarkú. Ha ez kipipálva, akkor biztos lehetsz benne, hogy lábbeli terén követed a legújabb divatot.