Mi megtaláljuk neked a legjobb folyami hajós munkát!

Ha már a Te fejedben is megfordult a gondolat, hogy szívesen dolgoznál hajón, de nem akarsz tengerre szállni, akkor a folyami hajók jelentik számodra az optimális választást. A folyami hajók Európában, jellemzően a Duna, Rajna, Majna, Elba, Rhone, Szajna folyókon közlekednek, Amszterdam és Budapest között. A személyzet száma az ilyen hajókon általában 35-85 fő. A szerződések itt egy szezonra szólnak, méghozzá minden év márciusától novemberig.

A folyami hajós munka a legszebb folyókon jó fizetést biztosítva egy olyan munka, melyet érdemes kipróbálnod, ha épp nincs munkát, de úgy érzed, hogy tudsz és persze bírsz is dolgozni, ha szeretsz utazni. A hajókon a személyzet két – három fős kabinokban van elszállásolva, a teljes ellátás biztosított. A munkarend jellemzően hét napos, ami azt jelenti, hogy szabadnap nincs, csak néhány szabad óra. Napi 10-12 óra munkára is fel kell készülni, ezt nem árt ha tudod már most.

Folyami hajós munka

Folyami hajós munka

A folyami hajós munkára a hajóstársaságok minden év január – februárjában tartják interjúikat. Az interjúkra cégünk előszelektálja a jelentkezőket, így ha jelentkezni szeretnél, mi várunk. A szakmai és nyelvi képességek megfelelőek kell, hogy legyenek. Az tehát általános feltétel, hogy vagy angolul vagy németül beszélni kell. Ha minden feltétel adott, akkor pedig máris felkerülsz az interjúlistára. Az interjúkat Budapesten, irodánkban tartjuk. Akkor sem kell megijedned, ha lemaradtál, év közben is csatlakozhatsz!

A legjobb folyami hajós munka a Crew Agency Kft. által számodra is könnyedén elérhető lehet, így ha ki akarod magad próbálni a hajón, vállalnál szakács, felszolgáló, segédfelszolgáló, barternder, bárfelszolgáló, szobalány, konyhai kisegítő, takarító, recepciós, cukrász vagy pék munkát és tapasztalatod is van, akkor máris várjuk jelentkezésed!