Mi az a Rózsaszín szemüveg Klub?

Mi történne, ha mindenki kapna egy rózsaszín szemüveget és így szemlélné problémáit, érdekes módon hamarabb találna megoldást? A Rózsaszín szemüveg Klub, azért jött létre, hogy a hely szellemisége megnyugvást és regenerálódást kínáljon a munkától, stressztől megfáradt látogatóknak.

Előadásaink segítenek más szempontból és szemüvegen keresztül megélni a mindennapokat és iskolánk az ezotéria a szellemi gondolkodás számos területéről adnak műveltséget és tudást építő, információt bővítő ismeretanyagot. Tanítják azokat az ősi tudásokat, melyek kimaradtak az Iskolai Oktatásból, de fontosak , mert segítségükkel eligazodhatunk az Élet útvesztőiben.

Az oly népszerű Cafe Molka kávézó különleges atmoszférája éa kávé illetve tea klönlegességei mellett
Kellemes hangulatú beszélgetések színtere. Különböző típusú emberek vagyunk ezért lelki típusunknak megfelelő tudatos lelki életmód szükséges a jól-létünk, belső harmóniánk érdekében
El kell fogadni magunkat-legyünk egyszerűen önmagunk lenni. Az,hogy milyenek vagyunk és milyenné formálom magam kívül-belül, az a saját tudatos döntésem. Mi írjuk meg saját sorskönyvünket, a születésünk is a mi választásunk eredménye, azért, hogy megfelelő helyen, időben és körülmények között teljesítsük sorsunk követelményeit és megtanuljuk amire szükségünk van életfeladatunk teljesítéséhez. Energetikai lényekként kölcsönhatásban vagyunk a minket körbevevő világegyetemmel.
Fontos létezésünk minőségének a kérdése, vagyis oda kell figyelnünk érzelmi, mentális, energetikai és egészségi állapotunkra. Az iskolákban csak a logikai gondolkodást fejlesztik és ezzel érzelmi és spirituális intelligenciánk stagnáló, használaton kívüli állapotba került. Van testem és tudatom és ez változik az életem folyamán. Akkor viszont én is tudok változtatni rajta, a saját gondolkodásmódomról, megélésem vagy tapasztalatomról.

Rózsaszín szemüveg klub

Rózsaszín szemüveg klub

A keleti ember a szív útját járja, megengedő és toleráns
A nyugati ember az ész útját járja, szerinte az ellentétek kizárják egymást.
Test és tudat ellentétes fogalmak, ok-okozati gondolkodás
Ítélkezik -ezzel önmagát is elítéli.
Ennek alapján vizsgáljuk meg jobban életünket, szokásainkat, viselkedésünket, gondolkodásmódunkat, érzelmeinket, képességeinket, és figyeljük meg életünk mindazon területét,ahol valamilyen ismeretünk alapján döntünk valamiről vagy teszünk valamit.
Ebben segítenek: két stabil lábbal a Földön praktikusan a Spiritualitás útját járni a mindennapi életben. MÁS SZEMÜVEGEN ÁT NÉZNI ÉS MEGÉLNI NAPJAINKAT.