Melior Laser Kft., avagy a lemezmegmunkálás mesterei

A nagyszerű Melior Laser Kft. egy olyan folyamatosan fejlődésben lévő vevőközpontú ipari vállalat, mely már egyaránt bizonyított mind a hazai, mind pedig a nemzetközi piacon. A cég legfőbb tevékenységi köre a magas minőségű lemezmegmunkálás és lemezalkatrész gyártás. A tíz éves beszállítói szakmai tapasztalat, a magasan kvalifikált szakemberek, a rendkívül fejlett technológiai háttér által bármilyen lemezmegmunkálási szolgáltatásról is legyen szó, a végeredmény tökéletes lesz. Nem is kérdéses, hogy a Melior Laser a legjobb választás, mint megbízható lemezmegmunkáló beszállító!

A cég egyik fő alapelve, hogy vevői számára pontosan azt tudja biztosítani a lemezmegmunkálás terén, amit elvárnak, így az igényeket előtérbe helyezve, a vevőközpontú szemlélettel párosítva a kiemelkedően magas színvonalú munkát a végeredmény hibátlan lesz. Pontosan ezért, a maximális teljesítmény érdekében, a vállalat tevékenysége során kiemelt jelentőséget tulajdonít a minőségirányításnak is, azaz működési folyamatait folyamatosan elemzi és folyton arra törekszik, hogy a fejlesztések által messze meghaladja vevőinek legmerészebb elvárásait is.

Lemezmegmunkálás

Lemezmegmunkálás

A Budapest melletti vállalat a lemezmegmunkálás széles választékát biztosítja partnerei számára. Az alaptechnológia a csúcsminőségű lézervágás, melyet korszerű eljárások és modern technológiával készült gépek segítségével biztosít. Emellett adott még a stancolás, ami egy mechanikus vágási eljárás, a kiváló pontosságú élhajlítás, a különféle csiszolási eljárások, a hegesztés, valamint a felületkezelés és társai.

Amennyiben szeretne biztosra menni a lemezmegmunkálás terén, pontosan azt kapni pénzéért, amit el is vár, akkor az Ön számára is a Melior Laser Kft. a lehető legjobb választás.