Megunhatatlan sorozatok, melyek mindig szórakoztatnak!

Folyamatosan jönnek ki az újabbnál-újabb sorozatok, melyek kisebb vagy nagyobb sikert aratnak a nézők körében, de van pár olyan örökzöld, melyet mindig érdemes akár újra és újra is elővenni. Ha unatkozol a hideg téli napokon, akkor érdemes megtekinteni listánkat, melyről bátran választhatsz, valószínűleg nem fogod megbánni.

McLeod lányai: romantikus film, ami az Ausztrál prérin játszódik. A történet arról szó, hogy hogyan boldogul egy olyan ausztrál birtok, ahol csak nők vannak. Nehézségek természetesen vannak, de a nők megállják a helyüket. A sorozat sok évadot megélt és sok szereplő változás volt benne, de a két testvér, Tess és Clair kezében a birtok pompás formájában van. Ha szereted a lovakat és a cowboyokat, akkor ezt a sorozatot látnod kell!

Jóbarátok: az örök klasszikus. Talán nincs is olyan ember, aki nem látta vagy nem hallott legalább erről a sorozatról. A legjobb vígjáték sorozat, amit a mái napig csináltak. 10 évig játszották és megunhatatlan. A hat jó barát New York-i életét követhetjük végig a sorozat folyamán. Láthatjuk szerelmeiket, csalódásaikat, sőt még a munkájukban elért sikereiket is és minden mást, ami csak megtörténhet.

Jóbarátok sorozat

Jóbarátok sorozat

Így jártam anyátokkal: hasonló típusú sorozat, mint a fent említett Jóbarátok. A sorozat története is hasonló azzal a különbséggel, hogy itt több évadon keresztül egyetlen kérdést járunk körbe, avagy, hogy ki is lesz Ted felesége? A sztori jó, a hangulat a sok poén tényleg kiváló, összességében a Jóbarátokat idézi újabb kiadásban. Barney csajozásairól szóló történeteket érdemes megnézni, ha még nem láttad!

Dowton Abbey: a világ legújabb kedvence. Nem véletlen, hogy több Golden Globe díjat is kapott, mint bármelyik sorozat. A sorozat végig valós eseményeket övezve játszódik. Egy arisztokrata család életét követhetjük nyomon. A fő szál mégis, hogy ki fogja örökölni a birtokot? A korhűség, a kastély, a ruhák mind lenyűgözőek.