Lenyűgöző és megdöbbentő kiállítás

A Murder kiállítás igazán lebilincselő látványt és még különlegesebb hatást tud gyakorolni a látogatókra, így ha Ön is szeretne meglátogatni egy emlékezetes tárlatot, akkor ennek érdekében keresse fel a fővárosi Vörösmarty téren, az Üvegpalotában található kiállítást, ami keddtől vasárnapig várja a kedves érdeklődőket.

A Murder tárlat a történelem folyamán elkövetett leghírhedtebb gyilkosságokat dolgozza fel és bemutatja a híres sorozatgyilkosokat. Ezek az esetek és elkövetőik, hatalmas érdeklődéssel övezve vonultak be a köztudatba. A kiállításon bemutatott események még ma sem merültek feledésbe, hiszen nem hagyják és nem is hagyhatják nyugodni az embereket. A Murder – A Gyilkos Tárlat igazán jelentős területen, több mint 1.000 négyzetméteres kiállítótéren, 21 szobán, valamint 90 percen keresztül mutatja be az elmúlt évszázadok leghíresebb gyilkosságait.

Murder kiállítás Budapesten

Murder kiállítás Budapesten

A kiállítás olyan, minden érzékre ható speciális effektekkel várja a látogatókat, melyek által adott az igazi borzongás, a félelemérzet, nem marad hatás nélkül. A legmodernebb technológiák és a korhű jelmezek megfelelő ötvözésével egy valódi időutazásra viszi el az embereket és így eleveníti meg a gyilkosokat és történeteiket. Többen között bemutatjuk a szüzek vérében fürdő Báthory Erzsébetet, Vlad Tepest, a Ku Klux Klán szörnyű vérengzését, a népszerű Hasfelmetsző Jacket vagy éppen a gengszter filmek főszereplőjét, Al Caponét.

Látogasson el Ön is a kiállításra, hiszen az interaktív, több nyelven történő tárlatvezetés olyan hatást képes nyújtani a látogatók számára, amilyen sosem volt még Magyarországon és sehol másutt sem! Internetes oldalunkon bővebb információkat kaphat és adott az online jegyrendelés is, azaz otthona kényelméből vásárolhatja meg a Murder kiállításra a jegyeket.

Forrás: Kiállítás