Legyen részese egy varázslatos balatoni pihenésnek a Csenge Panzióban!

Élvezze Ön is zavartalan, békés balatoni pihenés minden egyes pillanatát egy mesés környezetben található szállóban, ahol minden kívánsága teljesül, ahol mindig a vendég és az Ő igényei állnak az első helyen. A Balatonszárszó központjában található Csenge Panzió kedvező árakkal, sokoldalú és színvonalas szolgáltatásokkal várja egy csendes, nyugodt környezetben!

A panziót 2013 folyamán teljesen felújítottuk annak érdekében, hogy minden elvárásnak eleget tudjunk tenni, hogy kedves vendégeink számára valóban a legjobbat tudjuk nyújtani, azt amit megérdemelnek. A tágas, hangulatos szobák, melyek a pihenés igazi oázisai mennyezet-hűtésű, és fűtésű rendszerrel gondoskodnak évszaknak megfelelően a tökéletes klímáról. A Csenge Panzió egész területén elérhető ingyenes WIFI pedig biztosítja, hogy akkor legyen online elérhető, amikor csak szeretne.

Annak érdekében, hogy nálunk valóban minden vendég élvezni tudja az önfeledt szórakozást, kikapcsolódást, mozgássérültek számára kialakítottuk az akadálymentesített szobákat is, melyeket könnyedén megtudnak közelíteni.

Csenge Panzió szállás

Csenge Panzió szállás

A kültéri fűtött medence és a napozó ágyak gondoskodnak róla, hogy igazi élményt csempészhessen bele a pihenés pillanataiba, hogy valóban átadhassa magát a teljes relaxációnak. Amennyiben viszont az aktív kikapcsolódást részesíti előnyben, akkor sem fog unatkozni, hiszen a Csenge Panzió kerékpár bérlés szolgáltatása által bármikor körbe tudja tekerni a Balaton-partját, gyönyörködhet a mesésen szép tájban.

Legyen biztos a döntésében, válassza Ön is a balatonszárszói Csenge Panziót és élvezze a gondtalan balatoni üdülés minden egyes pillanatát télen is és nyáron is! A kedvező árak és a bővebb információk érdekében keresse fel internetes portálunkat, melyek a csengepanzio.hu honlapon érhet el!

Forrás: A Csenge Panzió szállás oldala