Látogasson el a Műsor Tv weboldalra

Sokak számára ismerős az érzés, amikor egy hosszú nap után másra se vágyunk, mint kényelmesen leülni a tévé elé és megnézni egy új filmet, a kedvenc sorozatunk egy részét, meghallgatni a híreket vagy megnézni egy izgalmas vetélkedő műsort. Vannak olyan online honlapok, ahol megnézhetjük a tévé csatornák műsorújságját.

A Műsor Tv honlapja a www.musor.tv, amely hasznos információkat tartalmaz a tévében nézhető csatornákkal kapcsolatban. A weboldal több mint 130 csatorna műsorújságát tartalmazza és a lista folyamatosan bővül. Az egyik legnépszerűbb és legnézettebb olyan honlapról van szó, ahol online műsorújságok tekinthetők meg. A weboldal nagyon jól szerkesztett és könnyen átlátható. A listán szereplő több mint száz csatorna között belföldi és külföldi csatornák műsorújságai egyaránt szerepelnek, mint például a Duna Tv, RTL Klub, Balaton Tv, Hegyvidék Tv, BBC Earth, Nickelodeon, Eurosport, Comedy Central, National Geographic, MTV, Viasat stb. A már több éve működő weboldal célja, hogy a tévé nézést kedvelők bármikor meg tudják nézni az aktuális műsorokat, a csatornák programjait és azok időpontját.

TV műsor

TV műsor

A csatornák kilenc kategóriába vannak beosztva aszerint, hogy milyen jellegű műsorokat szoktak adni az adott csatornán, mint például film és sorozat csatornák, zene tv-k, ismeretterjesztő tv-k stb. Hogyha rákattintunk egy csatorna programjára, akkor egy leírást is olvashatunk arról, hogy miről szól az adás. Ez szintén nagyon hasznos, hiszen innen megtudhatjuk röviden, hogy miről fog szólni a film, a sorozat, a beszélgetős műsor stb., ami felkeltette a figyelmünket. A weboldal felső részén látható beállítások fül alatt kiválaszthatjuk a listán szereplő országok közül a tartózkodási helyünket azt, hogy melyik országból nézzük a csatornákat, így a műsorújság az ország időzónájának megfelelően jelenik majd meg.