Különleges bohóc szülinap

Valljuk be őszintén minden gyerek arról álmodik, hogy egyszer neki is lesz egy különleges születésnapja, melyre mindig emlékezni fog. Mi ezt az élményt szeretnénk megadni mindenkinek.

Bohóc szülinapra kicsik és nagyok számára. A kínálatunkban megtalálja a teljes program kínálatot melyben mindent részletesen feltüntettük, hogy melyik korosztály és hány fős csoport számára ajánlunk. Illetve az árainkat is megtalálja, így pontosabban tud kalkulálni, hogy mi az ami megfelel az igényeinek és a pénztárcájának egyaránt. Az áraink bruttóban vannak feltüntetve, melyek az anyag költséget is tartalmazzák. Amennyiben nem szeretné a gyermekét kitenni annak a csalódásnak, hogy egy felkészületlen, oda nem illő öltözékben megjelenő bohóccal lepi meg, akkor válasszon minket. A műsoraink között megtalálható a zsonglőrködés, lufihajtogtás és még a bűvészkedés is. Továbbá szeretnénk kiemelni az arcfestét és a bubitront is. Lányok és fiúk kedvében is szeretnénk járni, így a szülők és a nagyszülők figyelmébe ajánljuk a fiúk és lány bohócainkat, akik mindig időben érkeznek és a legnagyobb odaadással készülnek egy-egy műsorral.

Bohóc szülinapra

Bohóc szülinapra

A teljes kínálatunkat megtalálhat a honlapunkon, melyet a musor-iroda.hu oldalára kattintva talál. Továbbá elérhetőek vagyunk még a 70/255-1999-es telefonszámon. Illetve írhat még nekünk a repertoar@musor-iroda.hu e-mail címre. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket és lepje meg a gyermekét egy tökéletes születésnappal. Nekünk a gyermeki mosoly a legfontosabb, melyet minden egyes műsorunk alkalmával garantálunk. Válasszon minket, válassza a minőséget. Jó szórakozást kívánunk mindenkinek! Nézzen be hozzánk és válogasson kedvére a számos műsorink közül!