Kontaktlencsék, amik nem csak kontaktlencsék

Azok az idők, amikor a kontaktlencsék a gazdagabb emberek privilégiuma volt, és szinte csak az amerikai filmekben találkozhattunk velük, már elmúltak. Mostanáig nálunk leginkább olyan emberek használták, akiknek a látásuk javítását szolgálta. De mostanra már ez sem igaz. A kontaktlencséknek több fajtája létezik. Ma is használatosak a dioptriás kontaktlencsék, mellettük viszont megjelentek a színes kozmetikai kontaktlencsék is, amelyek egyedi külsőt kölcsönöznek Önnek és a szemének. Választhat színes, mintás vagy akár világító lencséket is.

A különbség a kétfajta kontaktlencse között nagyobb, mint gondolná. A klasszikus dioptriás kontaktlencséket egy speciális üvegből készítik. Ezek a lencsék általában nem színesek és kizárólag a látás javítását szolgálják. Ezzel szemben a kozmetikai kontaktlencsék egy polimer anyagból készülnek. Ennek köszönhetően használatuk egyszerű és komplikációmentes. A kozmetikai kontaktlencsék többféle színben készülnek hosszabb-rövidebb lejárati idővel. Vannak egy napig használhatóak és vannak olyanok, melyek akár egy évig is jók.

Színes kontaktlencse

Színes kontaktlencse

Ha tehát változáson gondolkodik, dönthet a hagyományos, dioptriás vagy a színes kontaktlencse mellett is. Ezeket a kiegészítőket is kipróbálhatja otthona kényelméből, méghozzá a Happyhairshop.hu weboldal segítségével. Ehhez elég egy Önről készült fénykép. Ez hogyan lehetséges? Ez az Európában egyedülálló internetes program a virtuális szépségápolás és fodrászat lehetőségét ajánlja. A fényképe feltöltése után a webshop-ban található termékeket saját fényképén próbálhatja ki. Tartalmas szépülést kívánunk Önnek!