Kilincs csere megbízható kezek által

Gyenge anyagból készült, minőségtelen ajtót vásárlása után nem sokkal már fellépnek az első komoly gondok. Egyik leggyakoribb eset a zárszerkezet elromlása vagy a kilincs kézben maradása. Segítőkész embereink várják hívását a nap 24 órájában.

Kilincs csere alkalmával lényeges olyan szakembert hívni, aki képes precízen elvégezni a munkát. Amennyiben véletlen az Ön kezébe is benne maradt a kilincs, hívja cégünket. Ismerjen meg minket és csapatunkat a www.hiseckinaiajtozar.hu weboldalon keresztül. Tevékenységeinken és híreinken kívül rengeteg hasznos információt találhat a kínai ajtókról, azok tulajdonságairól és hibáiról. Megismerheti szolgáltatásainkat is. Zárbetét cserét, zárszerekezet szervizelést, és kilincs cserét is végzünk. Leggyakrabban a Kínából beszerzett ajtókkal szokott probléma lenni. A HiSec ajtók valamivel erősebbek társaiknál, viszont itt is elég komoly gondok jelentkezhetnek. A HiSec ajtók két különálló zárbetéttel vannak ellátva, emellett megerősített kilincsgarnitúra van beépítve. A kilincset ledes fény világítja meg.

Kilincs csere

Kilincs csere

Cégünk különlegessége az, hogy az év bármely napján hívható, akár éjszaka is. Munkatársaink megszakítás nélkül ügyködnek annak érdekében, hogy Ön a legkiválóbb kilincs csere szolgáltatást vehesse igénybe. Emellett minden alkatrész cserénél, az új alkatrészt mi magunk szerezzük be, így Önnek erre sem lesz gondja. Az újonnan telepített alkatrészek minőségesebbek és strapabíróbbak az előzőeknél. Ne jelentsen többé gondot a kilincs csere. Tapasztalt és szakképzett munkatársaink kiváló munkát végeznek minden alkalommal. Önnek most csak annyi a dolga, hogy kézbe vegye a telefont és tárcsázza a 06-20-3700-291 telefonszámot, vagy üljön számítógépe elé és írjon levelet a profizar@gmail.com e-mail címre. Ne maradjon kilincs vagy zár nélkül ajtaja!