Kijutós játékok olcsón

A kijutós játékok egy igazi élményt jelentenek mindenki számára, ezért ha valódi kalandokban szeretne részt venni barátaival, családjával vagy kollégáival, akkor nem kell messzire mennie. Nálunk megtalálhatja a Madness, a Bomb, a Zombie és a Prison szabadulószobákat is.

Kijutós játékok várnak minden kedves érdeklődőt alacsony árakkal az exittheroom.hu weboldalon, ezért ha ön is izgalmas kalandokban szeretne részt venni, akkor itt a helye nálunk, hiszen szabaduló szobáinkban életre szóló élményeket szerezhet majd. A szobákba elhozhatja kollégáit is, hiszen ezek a kijutós játékok tökéletesen megfelelnek egy csapatépítőként. A kijutós játék igazából egy interaktív társasjáték, ahol a siker kulcsa csakis abban rejlik, hogy a csapat mennyire hatékony és együttműködő. Ha ön is kedveli a feladványokat és a rejtélyeket, akkor nem fogja megbánni, ha kipróbál egy szabadulószobát csapatával, hiszen felejthetetlen élményekkel gazdagodik majd. Nálunk öt féle különböző szabadulószoba közül válogathat.

Madness szabadulószoba

Madness szabadulószoba

A Madness szabadulószoba kijutós játék

A Madness szabadulószobában egy őrölt professzor pszichiátriai kutatásokat végez, állítása szerint teljesen ártalmatlan kutatásokat, de persze ez nem igaz. A kutatásai után még egyetlen „önkéntes” sem tért vissza, ez pedig nem jelent jót. A szabadulószoba célja, hogy a játékosok beépüljenek az önkéntesek közé és kiderítsék, hogy miben mesterkedik igazából a professzor. A szabadulószobában a játékosok 60 percet kapnak arra, hogy megoldják a rejtvényt és megakadályozzák a professzor tervét bármi is legyen az. Ha többet szeretne megtudni a Madness szabadulószobáról, akkor mindenképpen látogassa fel az exittheroom.hu weboldalt, ahol többet tudhat majd meg a szabadulószobákról, megtekintheti az árakat és videókat is nézhet majd a szobákról.