Készülj fel az idei fürdőruhadivatra, mindjárt itt a nyár!

Először is hódítani fognak a magas derekú darabok. Pár éve már szerepelnek a kínálatban a magasabb derekú ruhák, de az idei évben, ahogyan a szoknyákon és nadrágokon egyre feltűnőbb lesz ez a megoldás, úgy a fürdőruha divatban is szintén gyakran megjelennek. Ez a trend egy régen letűnt korszakot idéz, csak idén épp jóval változatosabb és átgondoltabb formában. A karcsúsításra vágyó hölgyek ezek a különleges darabok tökéletes megoldást kínálnak.

Nem csak az alsó rész mérete nő, a nagyobb felsőrészek is újra divatosak lesznek. A nagyobb, feltűnőbb felsőrészek még inkább kihangsúlyozzák az edzett deltaalkatot. Az ilyen szabású bikini felsők a kifutókon sokszor hosszú ujjal is megjelentek. Természetesen a hétköznapi strandolás során  sokkal népszerűbbek a pántokkal átszőtt és a dekoltázsba betekintést engedő darabok.

2014 fürdőruha divat

2014 fürdőruha divat

A cikcakkos megoldások ugyancsak megjelennek az idei trendben. Nagy újításnak számít, hogy a legkülönfélébb helyeken találhatóak a kivágások, illetve látszólag összevissza futó pántok díszítik a fürdőruhákat. A klasszikus, nyakba akasztható fürdőruhák, vagy a trikinik extrémek lesznek, mondhatni, hogy felérnek majd egy szexi fehérneművel. A vízszintesen és függőlegesen, vagy épp keresztben futó pántok előnye, hogy kiválóan lehet a segítségükkel az alakot formálni.

A hálószerű fürdőruhák is divatosak lesznek a medence partján. Persze nem kell azonnal megijedni, hiszen nem az egész fürdőruha készül hálószerű anyagból, az intim részek takarásban maradnak. Ezeket a részeket leszámítva a hálók mindenhol megjelentek, avagy a háton, a pántok helyén, a bugyik oldalsó részén és a hasfalon is. A pántok remekül kiegészítik a furcsa kivágásokkal bíró fürdőruha választékot. Amíg a kivágás többet mutat, addig a pántos fürdőruhák szolidabb lehetőséget kínálnak.