Készülj fel a legújabb divatra a cipők terén is!

Azt csak kevesen engedhetik meg maguknak, hogy folyamatosan kövessék a legújabb cipő trendet, holott a nők többsége azért imádja az új cipőket, sosem árt még egy párral több a gyűjteményben. Nem is fontos persze minden évbe lecserélni a kollekciót, de legalább egy új, a jelenlegi divatnak megfelelő cipőt sosem árt beszerezni. Nézzük mire is számíthatunk 2014-ben a cipők terén!

Az idén a bizony a vastag sarkakra is fel kell készülni. Ha már megszoktad az éktalpú topánkákat, amikkel mindig együtt járt a vastag sarok is, még akkor is furcsa lehet az idei divat, hiszen most tűsarkúra emlékeztető cipőkön is otrombának tűnő sarok lesz. Lehet, hogy ez most fura, de az idei szezon slágerdarabjáról van szó, mely minden bolt polcain meg fog jelenni a szolidabb daraboktól kezdve a brutális példányokig.

A magas talpak a vastag sarkak elengedhetetlen elemei. Már az elmúlt évben is itt-ott megtalálható volt egy-egy darab, ám a holdjáró fazon még csak most, az idei évben fog igazán berobbanni a hétköznapokba. Persze nem a régi darabokra kell gondolni, most már sokkal kifinomultabb formában jelenik meg a magas talp, néhol fodrokkal, néhol masnikkal, vagy épp elegáns csatokkal párosulva.

Hegyes orrú cipő 2014

Hegyes orrú cipő 2014

Amíg az elmúlt években sokkal inkább a lekerekített orrú és magas sarkú cipők vagy balerinacipők hódítottak, addig ez már erre az évre nem érvényes. Visszatérnek a sokak által furcsának és divatjamúltnak titulált, hegyes orrú cipők. Hátrányuk, hogy ezek a darabok nem túl kényelmesek, főleg akkor, ha nagyon hegyesek és még magasak is, hiszen szorítják a lábujjakat, amik a magas sarok miatt már különben is természetellenes pózba kényszerülnek. Egy igazi nőnek viszont ez nem okozhat gondot!

Végezetül pedig felkészülhetsz a pántokra is, melyek ezentúl nem csak a nyitott cipőkhöz dukálnak, hanem gyakorlatilag az összes típushoz és fazonhoz. A bokapántnak tehát idén nagy slágere lesz, de a fűzőkre emlékeztető cipők széles választéka is hamarosan megérkezik az üzletekbe!