Kertépítés egész Budapest és Győr területén

Ön is sokszor álmodozott már arról, hogy olyan kertet szeretne, mint amilyenek csak a magazinok címlapjain láthatóak? Amennyiben minket kér fel, akkor nem kell, hogy mindez állom maradjon.

Kertépítés a legmagasabb szinteken, magas szakképesítéssel rendelkező munkatársak által. Amennyiben minket kér fel, akkor nincs más dolga, mint megálmodni, mi pedig kivitelezzük az Ön elképzelésit, melyet a praktikummal vegyítünk. Amennyiben Ön elmondja az igényeit, akkor azt követően a kivitelezés megkezdése előtt még meg is tervezzük az álom kertet, hogy minden igénynek megfeleljen, illetve a legjobb módon tudjuk kihasználni. A kertépítést egész Budapest és Győr területén vállaljuk. Az általunk végzett munkálatokat egészen a kezdeti fázistól, a végső fázisig vállaljuk, így az Ön számára nem marad már, mint gyönyörködni az elkészült végeredményben. A kertépítés több fázison keresztül készül el. Minden munkálatot azzal kezdünk, hogy első sorban megtekintsük a területet, majd ezt követően konzultálunk az elképzelésekről.

Kertépítés

Kertépítés

A következő lépés, hogy mi elkészítünk egy ajánlatot, hogy milyen formát, növényeket és anyagokat szeretnénk felhasználni a jövőbeli kertjében. Amennyiben sikerült megtervezni és a megrendelő igényeinek megfelel a tervrajzot elkészíteni, akkor megkezdjük a földmunkálatok és tereprendezés. Igény szerint öntözőrendszerek és vakond hálók beépítésével is foglalkozunk. A következő fázis a munkálatok terén a növények telepítése, és ekkor már a kert kezdi elnyerni a végleges formáját. Az utolsó lépések egy újabb földmunka, melyet a gyep telepítése követ. Minden további információt megtalál az artflorist.hu oldalára kattintva. Illetve elérhetőek vagyunk még a +36 30 9936 348-as telefonszámon.