Kényelmes betegszállítás belföldön

Gondot jelent a rendelőintézet elérése? Rendszeres vizsgálatokra jár, de nem tudja megoldani a kórházig a közlekedést? Ülő- és fekvőbetegeknek  ma már nem kell lemondaniuk a kényelemről akkor sem, ha az út cél valamelyik hazai rendelőintézet, hiszen az Aranyszív Ambulance Kft. kimagasló minőségű szolgáltatással áll az érdeklődők rendelkezésére.

A kényelmes betegszállítás belföldön ma már elérhető áron rendelkezésre áll, és legyen szó akár kórházba, rendelőbe történő szállításról, akár a rendszeresen aktuálissá váló kezelések helyszínének megközelítéséről, igényesen felszerelt gépjárművel, profi szakemberekkel várják, hogy segíthessenek. Az Aranyszív Ambulance Kft. betegszállító mentőtiszt és mentőápolói nagy gyakorlattal és persze a szükséges szakértelemmel rendelkezik, a kényelmes szállításról pedig a különleges műszaki berendezések gondoskodnak. A cég kilenc korszerű mentőautóiban a legfontosabb gyógyszerek is rendelkezésre állnak, így szükség esetén ezeket is igénybe vehetik utasaink.

Betegszállítás

Betegszállítás

A szállításhoz használt  mentőautók  mind rendelkeznek hordágy és hordszékkel! Az Aranyszív Ambulance munkatársai nem csak a szállításról gondoskodnak, de akár a kezelések, kivizsgálások teljes ideje alatt segítő kezet nyújtanak a betegek mozgatásától kezdve egészen az adminisztratív teendők elintézéséig. A 0670-9058605 0630-4258030, 06204328794 telefonszámokon felveheti a kapcsolatot a  diszpécser szolgálattal, ami akár egészen egyedi igények esetén is 0-24 óráig áll rendelkezésre.

Nem csak belföldi betegszállítás kapcsán bizonyulnak a legjobbaknak, de betegek külföldről történő hazaszállítása során is bizonyították már profizmusukat. A kényelmes betegszállítás belföldön és külföldön egyaránt elérhető az Aranyszív Ambulance Kft. szolgáltatásainak köszönhetően.