Kalandozások a Kaukázusban

Amennyiben te sem úgy képzeled el a kikapcsolódást, hogy egy tengerparton napozol, és egész nap jégkrémet tömsz magadba, ahogyan az emberek többsége, akkor a kaukázusi túra az, amit feltétlenül ki kell próbálnod. Egy ilyen túra rengeteg izgalmat és kalandot kínál egy pörgést kedvelő személynek.

A Kaukázus túra olyan remek, kalandokkal teli lehetőség, mely nem hagyja, hogy ellustulj a szabadságod alatt sem, melynek keretén belül feltöltődhetsz rengeteg pozitív energiával. A természeti táj szépségei, a fenyvesek és a friss levegő lehetővé teszi, hogy újult erőre kapj a hétköznapi hajtás után.

Miért érdemes részt venni egy kaukázusi túrában, amilyet a Békatutaj Egyesület is szervez? Mert bepillantást nyerhetsz a nyugodt, békés körülmények között élő, egyszerű emberek világába, s mindezt oly módon teheted meg, hogy a tested sem fog ellustulni, hiszen a hegyes vidéken, a természet nyújtotta látványosságok mellett, alkalmad van megismerkedni a szabad ég alatt való alvással is.

Kaukázus túra

Kaukázus túra

El tudsz ennél képzelni jobb kikapcsolódást? Sőt, fokozottan ajánljuk a figyelmedbe a kaukázusi túrát, amennyiben még a történelmi látványosságok is érdekelnek, hiszen megpillanthatod azt az 5000 méter magas hegycsúcsot is, ahová a legenda szerint Prométheuszt odaláncolták. Ha bevállalós vagy, és többre vágysz egy-egy kirándulás alkalmával, mint egy város üzleteinek kirakatait bámulni, feltétlenül egy pörgősebb, kalandokat ígérő utazás felelne meg neked, mint a Kaukázus túra.

Amennyiben szívesen részt vennél egy kaukázusi túrán vagy egyelőre csupán informálódnál a részletekről is, keresd fel internetes oldalunkat, www.bekatutaj.net-et. Itt bepillantást nyerhetsz az élménybeszámolóknak és a Kaukázus túra alkalmával készült képeknek köszönhetően abba, hogy milyen is egy vagány, kalandos és élményekkel teli pihenés.