Jatekhir.hu – az érdekes hírek világa

Az állandóan fejlődő játék, zene, film és hardver világban, nehéz eligazodni és mindig a legfrissebb hírekkel rendelkezni.

A jatekhir.hu weboldal, számos olyan újdonsággal rendelkezik, mellyel mindig tudhatod a legfrissebb információkat, és melyek hozzásegítenek a legújabb készülékek, zeneszámok, filmek, játékok és sok más érdekesség megismeréséhez. Legfrissebb híreink közt megismerkedhetsz a legújabb Super Beat Sports-al, mely a Harmonix új játéka Switch-re. Ez egy zenei sportjáték a Nintendo Switch-re, melyet a Guitar Hero és a Rock Band fejlesztetője fejlesztett ki. A játék során, öt sportágban kell helytállni, miközben a ritmusérzékünk is próbára van téve. A minijátékot egyedül vagy akár három barátunkkal közösen is játszhatjuk. Ezen kívül weboldalunkon tudakozódhatsz még minden újdonságról a filmvilágból, megnézheted a Salamon király kalandjai és A Lego Ninjago film szinkronos előzetesét. Zenei kategóriánkban olyan hírek közt böngészhetsz, mint hogy újabb Iron Maiden klipet készített a brazil grafikus, a “Dance Of Death”-hez, vagy, hogy újra kiadták a The Ramones idén 40 éves ‘Leave Home’ albumát.

Jatekhir.hu

Jatekhir.hu

Fejlesztési híreink közt olvashatsz arról, hogy a napokban, kiterjesztett valóság fejlesztőkészletet adott ki Androidhoz a Google. Ennek segítségével a valós és a virtuális világok elemeit egyesítő ún. kiterjesztett valóság alkalmazások írhatóak. Az ARCore új API-kkal és eszközökkel segíti az AR-élmények létrehozását, melyek a célhardvert nem tartalmazó androidos eszközökön is működhetnek majd. Ez még csupán a Google saját Pixel telefonjain, illetve a Samsung Galaxy S8-on működik, de hamarosan minden Android 7.0 Nougatot futtató készülék támogatva lesz. Egyéb híreket és újdonságokat találsz még weboldalunkon, melyet, ha meglátogatsz, mindig naprakész információkkal fogsz rendelkezni. Keress bennünket a Facebookon is.