Japán legszebb helyei

Réges-régen a szamuráj ország, Japán, hadviseléssel próbálta meghódítani a világot, manapság viszont technológiájával, valamint négy- és kétkerekű motorjaikkal hódítanak meg mindenkit, aki oda látogat. Ennek a nemzetnek mindene van: mélyen gyökerező kulturális hagyományok, ősi szentélyek és templomok, gyönyörű hegyi tájak, valamint gésák és tea szertartások is.

Japán legszebb és leismertebb városa mindenféleképpen Tokió, és azok az utazók, akik szeretnek elvegyülni az emberek között, azok különösen imádni fogják ezt a hatalmas várost. A japán főváros a legnépesebb nagyvárosi terület az egész világon, és tele van hagyományos kertekkel, halpiaccal, és tavaszi cseresznye virágokkal. Tokióban ötvöződik az új és régi, a szentélyektől egészen a karaoke bárokig. Kiotó régen Japán fővárosa volt több mint 1000 évig, és Hoshu sziget kellős közepén található, ahol másfél millió ember lakik. A várost úgy is ismerik, mint a 10.000 szentély városa, hiszen több ezer Shinto szentély van. A város továbbá híres kertjeiről, és a Gian Matsuri fesztiválról, amely Japán egyik legjobb fesztiválja.

Japán

Japán

Nara volt Japán első állandó fővárosa, amelyet 710-ben hoztak létre. A város Kiotótól egy órányira található, és itt vannak Japán legnagyobb és legrégibb templomaik, tehát itt folyamatosan magas a turisztikai látogatottság. A látogatók különösen kedvelik a Todaiji templomot, amely ápolt pázsittal, valamint konzolos épülettel rendelkezik. Takayama azoknak a turistáknak való, akik békére, nyugalomra és csendre vágynak Japán nagyobb városaink fellátogatása után. Takayama híres arról, hogy ez az egyik legjobb állapotban fennmaradt régi város egész Japánban. A város egyik részén három keskeny sáv található, ahol faépületek találhatóak, kis butikok és sörfőzdék is.