Itt minden információt megtalál az akciótervvel kapcsolatban

A Városfejlesztési Zrt. immáron több mint 20 éves fennállásának köszönhető, hogy olyan magas szakmai tapasztalatokkal rendelkezik, melyek kevesen az országban.

Itt minden információt megtalál csak kattintson a varosfejlesztes.hu oldalára. A cégünk a hosszas évek alatt részt vett több neves munkálat elvégzésében, köztük a Főváros kerületeinek fejlesztésében, Magyarország megye jogú városainak fejlesztésében, illetve magyarországi és külföldi kis és közép városok megyeszékhelyek és járásszékhelyek fejlesztésében is. A Városfejlesztési Zrt akciótervek elkészítésével is foglalkozik, amely nem más, mint egy komplex projekt előkészítése, amely a legfontosabb eszköze a városfejlesztés, vagyis a városi szövet egy új, illetve megújult darabjának előállítása során. Vagyis az akcióterv, mindaz a terv, amely az érintett közösség komplex területfejlesztési céljainak elérését szolgáló városfejlesztési akció terv, amely az adott városi szövet darabjának, illetve lehatárolt részének átalakítására vagy kialakítására irányul.

Városfejlesztés

Városfejlesztés

Az említett lehatárolt területet nevezzük az akció területének. Egy-egy ilyen munkálat elvégzése során a közszféra komplex városfejlesztési céljainak valóra váltása érdekében az akcióterületen a közszférának egymással összefüggő fizikai beavatkozások, illetve projektek komplex sorozatát kell végrehajtani városfejlesztési akcióként. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, illetve bármilyen kérdése merülne fel, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Keressen fel bennünket a +36 20 941 1234-es telefonszámon, illetve elérhetőek vagyunk még az info@varosfejlesztes.hu e-mail címen, ahol az ügyfélszolgálatunk mindig áll rendelkezésére.