Ismerje meg az MVM Csoportot, a fő energia ellátót!

Az MVM Zrt., illetve az általa irányított társaságok képezik hazánk nemzeti villamos társaságcsoportját, mely egy versenyképes stratégiai holdingot alkotva immáron 50 éve sikeresen működik. Az MVM Csoport a hazai villamosenergia-piac meghatározó tagja, ám emellett a cég vezető szerepet vállal a régió villamos energetikájában is, nem is beszélve a környezetvédelmi törekvéseiről.

Az Elismert Vállalatcsoport mindent megtesz a biztos energia ellátásért! A cég modern és hatékony irányítási eszközrendszert használva vezeti a cégcsoport legtöbb leányvállalatának üzleti tevékenységét. A csoportos együttműködése biztosítja, hogy az egyes tagvállalatok tevékenységében mindig a csoportos értékek kapjanak prioritást. Ezáltal válik lehetővé a csoporton belüli együttműködési lehetőségek kihasználása is, avagy a rendelkezésre álló erőforrások leghatékonyabb hasznosítása az energia piacon. Mindezek összessége által nem is csoda, hogy a cégcsoport energia piaci, tulajdonosi értékének növelése folyamatosan pozitív irányba halad!

MVM energia

MVM energia

A Magyar Villamos Művek nem egyszerűen csak a fő energia ellátó, hiszen több, fontos tevékenységet is ellát. A csoport jelen van a piacon, mint hazánk meghatározó villamosenergia-nagykereskedője. A Paksi Atomerőmű révén pedig a villamos energia termelése terén is vezető szerepet tölt be, méghozzá úgy, hogy a termelői tevékenységek bővítése során mindig a kereskedelmi szempontok érvényesülnek, a felhasználók számára optimális megoldások kerülnek előtérbe.

Az elismert MVM Csoport hosszú évek óta mindent megtesz azért, hogy egy biztos és biztonságos energia rendszert garantáljon, hogy az áram ellátás Magyarországon soha ne legyen kérdéses! Az energia a legkedvezőbb feltételek mellett jut el a cég által az Ön otthonában is!