Ismerje meg a kertépítés akciókat!

Általánosan elmondható, hogy komplett kertépítésre akciót a kertépítők nem nagyon szoktak meghirdetni. Inkább jellemző az, hogy részfeladatokra és részelemekre szoktak tartósan vagy idényjellegűen adni kedvezményeket. Ilyen kertépítési részelem például az automata öntözőrendszer, vagy a gyepszőnyeg.

[wp_ad_camp_1]

Ezek szinte minden kertépítésben jelen lévő építőelemek, amelyek ráadásul olyan értéket képviselnek, amiből 10-20% már jelentős tétel lehet. Nem beszélve arról, hogy a gyepszőnyeg automata öntözőrendszer nélkül nem is fog megmaradni olyan szélsőséges körülmények között, mint amilyenek uralkodnak hazánkban nyaranként.

Öntözőrendszer nélkül egy-két ilyen durván forró nap is elegendő ahhoz, hogy a fű teljesen kiégjen és a kertépítésbe fektetett munka és pénz gyümölcse tönkremenjen, vagy nagyban veszítsen az értékéből. Ezért mi is a gyepszőnyeget, valamint az automata öntözőrendszert kombinálva szoktuk kertépítési akcióként meghirdetni. Ügyes stratégia és jó húzóereje az értékesítésnek. Mind a két esetben természetesen csak kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával dolgozunk.

Kertépítés akciók, kedvezmények

Kertépítés akciók, kedvezmények

A kertépítés folyamán csak a K-Rain amerikai automata öntözőrendszert használjuk, valamint azt a gyepszőnyeget, amelyet a legutóbbi Football EB.-n használtak. Ezek minőségében még sosem csalódtunk. Elmondható azonban a kertépítés teljes egészéről, hogy a szakértelem, valamint a gyakorlati tapasztalat mellett csak az anyagminőség, ami számít! Ez nem egy teszkós valami, amit innen-onnan gyorsan összedobunk, aztán majd jó lesz. Nem, nem lesz jó, csak a pénzkidobás lesz az ablakon. Semmi baj sincs azzal, ha Ön vár még egy évet – vagy bármi -, mielőtt belefog a kertépítésbe! Viszont amikor belefog, akkor készüljön fel rá alaposan, mert a kertépítés végeredményét ugyanúgy évtizedekig fogja nézni, mint a házát!